Praatgroep Maastricht

hoe werkt het?

Woon je in het zuiden van het land en ben je op zoek naar professionele verslavingszorg? Dan ben je van harte welkom bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden ambulante verslavingszorg op meerdere behandellocaties in Nederland. Je volgt ons intensieve behandelprogramma waarbij je gewoon thuis blijft wonen en regelmatig onze praatgroep in Maastricht bezoekt. Ook nadat de behandeling is afgerond, adviseren we je om de praatgroepen te blijven bezoeken – verslaving is een langdurige aandoening waarbij de kans op terugval aanwezig blijft.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Werkwijze van Trubendorffer

Trubendorffer is een officiële GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Bij ons word je niet opgenomen voor je behandeling, maar volg je een intensief programma terwijl je thuis woont. Daarmee is na afloop van de behandeling de overgang naar je gewone leven klein en de kans op blijvend herstel het grootst. Ons programma bestaat uit persoonlijke begeleiding en contact met lotgenoten, bijvoorbeeld in onze praatgroep in Maastricht.


Hoe werkt de praatgroep in Maastricht?

Uit ervaring weten we dat verslaving erg eenzaam kan zijn. Veel mensen ervaren steun bij lotgenoten: mensen die zelf ervaren hebben hoe het is om verslaafd te zijn en van een verslaving te herstellen. Een belangrijk onderdeel van de behandeling bij Trubendorffer is daarom het regelmatig deelnemen aan zelfhulpgroepen. Wanneer je in Limburg woont, bijvoorbeeld in Heerlen, kun je terecht bij onze praatgroep in Maastricht.


Vergoeding

Het behandelprogramma van Trubendorffer wordt, net als alle verslavingszorg, volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt alleen je eigen risico (in 2024: 385 euro) als je dat nog niet besteed hebt.


Contact met Trubendorffer

Wil jij stoppen met je verslaving en ben je op zoek naar professionele verslavingszorg? Neem dan contact op met Trubendorffer via 0800-999 9998. Met ons behandelprogramma hebben we al veel mensen helpen herstellen van hun verslaving. Daarnaast kun je levenslang terecht voor hulp bij onze praatgroep in Maastricht.
☎ Bel 0800 - 999 999 8