Particuliere afkickkliniek

Dit moet je hierover weten

Sommige mensen kiezen voor opname in een particuliere afkickkliniek in het buitenland om van hun verslaving af te komen. Maar opname in een particuliere afkickkliniek is niet nodig om van je verslaving te herstellen. Met het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose stop je met je verslaving terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Daarmee is jouw kans op een terugval het kleinst.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Naar een particuliere afkickkliniek

Opname in een particuliere afkickkliniek heeft verschillende voordelen. Zo kun je je helemaal op je herstel richten, zonder afleiding van buitenaf. Als je naar een particuliere afkickkliniek in het buitenland gaat, is de kans klein dat je daar mensen tegenkomt die je kent. Wel is de overgang naar je dagelijkse leven groter, waardoor de kans op een terugval groter is. Bovendien wordt opname in een particuliere afkickkliniek niet altijd vergoed door je zorgverzekeraar.


Verslavingszorg terwijl je thuis woont

Je kunt ook kiezen voor ambulante of poliklinische verslavingszorg, waarbij je thuis blijft wonen tijdens de behandeling. Je leert direct omgaan met je valkuilen en bouwt een leven zonder verslaving op in je eigen woonomgeving. Je kunt je dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s blijven doen en houdt direct contact met je familie en vrienden.


Behandeling bij Trubendorffer

Het effectieve behandelprogramma van Trubendorffer is gebaseerd op abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Je woont thuis en volgt de behandeling online of op een van onze behandellocaties. Hiermee hebben we al duizenden mensen blijvend helpen herstellen van allerlei verslavingen. Onze behandeling wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Je hoeft niet naar een particuliere afkickkliniek als je van je verslaving af wilt. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Wil jij hulp om de beste behandeling te kiezen? Bel dan 0800-999 9998 voor een gesprek met de experts van Trubendorffer.

☎ Bel 0800 - 999 999 8