Medicijn- en antidepressiva test

Test jezelf

Gebruik je regelmatig medicijnen zoals pijnstillers of antidepressiva? Steeds vaker raken mensen verslaafd aan medicatie. Wil je weten of jouw medicijnen mogelijk verslavend zijn en of jij risico hebt op een medicijnverslaving? Vul de anonieme online medicijntest in en je weet of jij je zorgen moet maken.


Zijn antidepressiva verslavend?

Antidepressiva zijn niet lichamelijk verslavend. Wel vindt 30% van de gebruikers het lastig om ermee te stoppen. De meeste mensen gebruiken antidepressiva minimaal een jaar. Wanneer je dan stopt, is de kans groot dat je tijdelijk ontwenningsverschijnselen krijgt, zoals hoofdpijn, misselijkheid en prikkelbaarheid. Bouw antidepressiva daarom langzaam af onder begeleiding van je arts. Vind jij het lastig om te stoppen met medicijnen? Test dan of je mogelijk verslaafd bent geraakt.


Antidepressiva test

Test of je aan antidepressiva gewend bent geraakt en extra hulp nodig hebt om te stoppen met de gratis antidepressiva test van Trubendorffer. De antidepressiva test bevat vragen over je medicijngebruik en het effect ervan op je dagelijks leven. Je vult de medicijntest eenvoudig online in. Je antwoorden zijn anoniem en worden niet opgeslagen. De uitslag geeft aan of je mogelijk verslaafd bent geraakt aan je medicijnen.


Herstel van je medicijnverslaving bij Trubendorffer

Blijkt uit onze test dat je aan antidepressiva verslaafd bent geraakt? Dan helpen wij je graag. Onze ervaren professionals helpen je met cognitieve gedragstherapie op een van onze behandellocaties of online. Ook neem je deel aan zelfhulpgroepen. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel van je medicijnverslaving het grootst.


Uitslag van de medicijn- en antidepressivatest

Hulp bij medicijnverslaving? Wij bieden ambulante zorg, zodat je gewoon thuis kunt blijven wonen en door kunt gaan met je dagelijkse leven.

☎ Bel 0800 - 999 999 8