Hoeveel suiker zit er in bier?

verschilt dat per biersoort?

Stel jij jezelf wel eens de vraag “Hoeveel suiker zit er in een flesje bier?” Of: “hoeveel suiker zit er in alcoholvrij bier?” Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op de vraag “Hoeveel suiker zit er in bier?” Misschien schrik je wel van het antwoord. Merk je dat minder drinken jou niet lukt? Volg dan ons intensieve behandelprogramma waarmee je herstelt van je verslaving terwijl je thuis woont. Je volgt regelmatig behandelsessies op één van onze locaties.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Hoeveel suiker zit er in bier?

Hoeveel gram suiker zit er in bier? Of anders gesteld: hoeveel klontjes suiker zit er in bier? Dat wisselt per merk. In de meeste gewone flesjes bier zit 0 tot 1,5 gram suiker, minder dan een half suikerklontje van 4 gram. Hoeveel gram suiker zit er in bier met een smaakje, zoals Radler? Dat is een stuk meer, namelijk tussen de 5 en 30 gram.


Hoeveel suiker zit er in alcoholvrij bier?

Hoeveel klontjes suiker zit er in bier zonder alcohol? Ook in alcoholvrij bier zit erg veel suiker, tussen de 5 en 21 gram per flesje.


Hoeveel suiker zit er in een flesje bier?

Hoeveel suiker zit er in een glas bier? Het antwoord is niet anders dan op de vraag “hoeveel suiker zit er in bier in een blikje of flesje?”. Over het algemeen schenken mensen een blikje of flesje in één glas leeg.

Trubendorffer helpt bij verslaving

Schrok je van het antwoord op de vraag “Hoeveel suiker zit er in bier?” Of is “Hoeveel suiker zit er in een glas bier?” voor jou geen relevante vraag, omdat het de alcohol is waar je aan verslaafd bent? Bij Trubendorffer kunnen we je helpen stoppen met alcohol drinken. Je komt dan regelmatig voor individuele begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen naar één van onze behandellocaties. Wil je meer weten of je aanmelden? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.

☎ Bel 0800 - 999 999 8