Hoeveel keta moet je nemen

om een effect te merken

Wellicht wil je weten hoeveel keta je de eerste keer moet kopen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op de vragen “Hoeveel keta moet je nemen om het effect te merken?”, “Hoeveel keta kan je per persoon veilig gebruiken?” en “Hoeveel keta is dodelijk?”. Kun je niet meer zonder keta? Dan kun je met ons intensieve behandelprogramma van je verslaving herstellen terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Hoeveel keta moet je nemen om het effect te merken?

Hoeveel keta moet je per persoon rekenen om het effect van deze tripdrug te merken? De gevoeligheid wisselt per persoon. Hoeveel keta je de eerste keer gebruikt? Begin laag om een overdosis te voorkomen. Een verantwoorde dosis ketamine is:

  • Bij snuiven: 15–150 mg
  • Bij spuiten in je spieren: 50–125 mg
  • Bij slikken: 75–500 mg

Hoeveel keta is dodelijk?

Een risico van keta is een k hole, waarbij de effecten zo heftig zijn dat je er angstig van wordt. Hoeveel keta je voor een k hole moet gebruiken, wisselt per persoon. Hoeveel keta je op een avond maximaal kunt gebruiken? Houd je in ieder geval aan de bovengenoemde doses; bij hogere doses kan keta dodelijk zijn.


Hoeveel keta kan je op een avond gebruiken?

Een keer ketamine gebruiken hoeft geen probleem te zijn. Houd in ieder geval de bovengenoemde doses aan als maximum. Hoeveel keta moet je nemen om verslaving te voorkomen? Het belangrijkste is dat je niet te vaak gebruikt.


Trubendorffer helpt bij ketaverslaving

Weet jij precies het antwoord op vragen als “Hoeveel keta moet je nemen?” en “Hoeveel keta kan voor een k hole zorgen?” Bel dan 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek bij Trubendorffer. Ons ambulante behandelprogramma volg je op onze behandellocaties. Je blijft thuis wonen en leert omgaan met alle verleidingen die daar zijn, om straks zonder verslaving je leven te leiden.
☎ Bel 0800 - 999 999 8