Hoe stop ik met blowen?

tips

Wanneer je met je wietverslaving wilt stoppen, wil je natuurlijk weten: hoe moet ik stoppen met blowen? En welke verschijnselen kan ik verwachten? Trubendorffer – Hulp bij verslaving geeft antwoord op de vraag: hoe stop ik met blowen? Met ons effectieve thuisprogramma hebben we al veel mensen van hun wietverslaving helpen herstellen.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Stoppen met blowen: de voordelen

Het helpt bij stoppen met blowen als je de voordelen ervan inziet. Je bent niet langer in de ban van de wiet. Bovendien is het beter voor je gezondheid om niet te blowen. Je kunt ook positieve effecten merken op je sociale leven en in dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s.


Hoe stop ik met blowen en wat kan mij daarbij helpen?

Hoe moet ik stoppen met blowen? Dat kan op twee manieren: door in één keer helemaal te stoppen of door te minderen totdat je helemaal niet meer blowt. Kijk zelf wat het beste bij jou past. Kies je ervoor om je laatste joint te roken, doe dat dan bewust en stop daarna echt. Het kan helpen om een dagboek bij te houden en zoveel mogelijk mensen in je omgeving te laten weten dat je stopt. Bedenk ook wat je kunt doen als je angstig wordt na het stoppen met blowen.


Hoe stop ik met blowen als ik ontwenningsverschijnselen heb?

Bedenk dat ontwenningsverschijnselen maar tijdelijk zijn. Lichaamsbeweging en ontspannende activiteiten kunnen helpen. Sommige mensen worden onrustig of angstig na het stoppen met blowen. Ook kun je last krijgen van:

  • Zweten
  • Hoofdpijn
  • Trillen
  • Slaapproblemen
  • Honger

Verslavingshulp bij Trubendorffer

Hoe stop ik met blowen? Met het effectieve ambulante programma van Trubendorffer! Wij gaan samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je die laatste joint kan roken en daarna zonder verslaving van de rest van je leven geniet. Bel ons op 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8