Afkickkliniek blowen

meestal niet nodig!

Ben je verslaafd aan wiet en wil je stoppen met blowen? Opname in een afkickkliniek om van blowen te herstellen is meestal niet nodig. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je met een ambulant behandelprogramma. Je herstelt gewoon in je eigen vertrouwde omgeving terwijl je regelmatig naar één van onze behandellocaties komt voor professionele verslavingshulp.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Waarom een afkickkliniek bij wiet verslaving meestal niet nodig is

Opname in een afkickkliniek verstoort je dagelijkse leven. Je kunt niet naar je werk of school en hebt geen directe steun van je familie en vrienden. Bovendien is de overgang naar je gewone leven veel groter wanneer je opgenomen bent in een afkickkliniek om met blowen te stoppen. Herstellen van je wietverslaving terwijl je thuis blijft wonen is mogelijk met de hulp van Trubendorffer.


Wanneer wel naar een afkickkliniek om met blowen te stoppen?

Wanneer je verslaafd bent aan blowen, maken sommige mensen gebruik van een detox om van de wiet af te komen. Onder goede medische begeleiding kan een detox om met wiet te stoppen nuttig zijn. Je herstelt dan lichamelijk voordat je met de rest van de behandeling start. Een opname in een afkickkliniek om met wiet te stoppen is echter meestal niet nodig.


Afkickverschijnselen

De meeste verslaafden die stoppen met blowen, ervaren gedurende een week of twee afkickverschijnselen. Trubendorffer helpt je door deze moeilijke periode heen. Je kunt te maken krijgen met deze ontwenningsverschijnselen:

  • Onrust
  • Angst
  • Woede
  • Slaapproblemen en levendige dromen
  • Vermoeidheid
  • Gewichtstoename

Trubendorffer helpt bij wietverslaving

Wil jij herstellen van je wietverslaving en liever niet opgenomen worden in een afkickkliniek om met blowen te stoppen? Meld je dan aan voor de ambulante behandeling bij Trubendorffer. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800-999 9998. Je blijft gewoon thuis wonen terwijl je ons effectieve behandelprogramma volgt op één van onze behandellocaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch of Maastricht.
☎ Bel 0800 - 999 999 8