Hoe lang blijft wiet in je bloed

en hoe lang in je urine?

Hoe lang blijft wiet in je bloed? En hoe lang blijft wiet in je urine aantoonbaar? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op de vragen: hoe lang blijft wiet in je bloed en kan je autorijden na wietgebruik? En hoe lang blijft THC in je bloed zitten? Wij helpen je ook stoppen met wiet.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Hoe lang blijft wiet in je bloed?

Van alle drugs blijft wiet het langst in je lichaam. Maar hoe lang blijft wiet in je bloed zitten bij incidenteel gebruik? Cannabis wordt na ongeveer een half uur in je vetweefsel opgeslagen en daarna in 2–7 dagen afgegeven aan je bloed. Hoe lang blijft wiet in je bloed bij chronisch gebruik? Dat kan wel 1–3 weken het geval zijn.


Hoe lang blijft THC in je bloed zitten?

De werkzame stof in wiet is THC. Ook THC blijft 2–21 dagen in je bloed aantoonbaar. Het antwoord op de vraag “Hoe lang blijft wiet in je bloed zitten?” geldt dus ook voor THC.


Hoe lang blijft wiet in je urine?

Om te testen of je wiet hebt gebruikt, wordt meestal je urine onderzocht. Daarin worden dan de afbraakstoffen van wiet gemeten. Wiet is tot 5–30 dagen na gebruik aantoonbaar in je urine.


Wiet in het verkeer

Hoe lang blijft wiet in je bloed en kan je autorijden als je wiet gebruikt hebt? De effecten van wiet houden ongeveer 4–6 uur aan; in deze periode kun je niet veilig autorijden.


Herstellen van je wietverslaving bij Trubendorffer

Hoe lang blijft wiet in je bloed en urine aantoonbaar? Is dit een vraag die je regelmatig bezighoudt, neem dan contact op met Trubendorffer via telefoonnummer 0800-999 9998. Wij helpen je herstellen van je wietverslaving. Je blijft thuis wonen terwijl je ons behandelprogramma volgt in een van onze locaties.
☎ Bel 0800 - 999 999 8