Gestopt met blowen

Hou vol!

“Ik ben gestopt met blowen, maar de verleiding blijft.” Herken je dit? Veel mensen die zelf gestopt zijn met blowen, vinden het lastig om dit vol te houden. Je kunt dan terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Ons intensieve programma is gericht op blijvend herstel van je verslaving, ook als je zelf al bent gestopt met blowen. Je woont thuis en komt regelmatig naar één van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en lotgenotencontact.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Ik ben gestopt met blowen

Je besloot om te stoppen met blowen en dat is je gelukt. Je hebt je door een paar weken met vervelende afkickverschijnselen geworsteld en bent daar sterker uitgekomen. Maar nu blijkt het toch lastig te zijn om vol te houden. Nadat je bent gestopt met blowen kan de verveling toeslaan en merk je hoeveel tijd je eigenlijk kwijt was met blowen – tijd waarin je nu geen andere activiteiten uitvoert.


Ik ben gestopt met blowen

Je bent niet de enige die gestopt is met blowen en nu door een lastige periode gaat. Vooral als je langdurig veel geblowd hebt, kun je moeite hebben om je leven opnieuw in te richten. Als je bent gestopt met blowen is verveling een veelgehoorde uitdaging. Bovendien is verslaving hardnekkig en ligt een terugval altijd op de loer. Lotgenoten kunnen je veel steun geven.


Trubendorffer helpt bij stoppen

Ben jij gestopt met blowen, maar vind je het moeilijk om vol te houden? Dan ben je niet de enige. Voor hulp kun je bellen naar 0800-999 9998 en bespreken of het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer iets voor jou is. Onze betrokken medewerkers stemmen hun begeleiding af op jouw persoonlijke situatie. Ook neem je deel aan zelfhulpgroepen, waar je samen met anderen die zijn gestopt met blowen ervaringen uitwisselt. Zo helpen we je blijvend herstellen van je verslaving.

☎ Bel 0800 - 999 999 8