Dubbele diagnose kliniek

Wij bieden hulp

Je kunt voor behandeling van je dubbele diagnose naar een kliniek, maar dat is niet altijd nodig. Herstellen van je verslaving en andere psychische aandoeningen kan ook terwijl je thuis woont, bijvoorbeeld met het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel het grootst.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is een dubbele diagnose?

Wanneer je een verslaving hebt en daarnaast ook een andere psychische aandoening, zoals depressie of schizofrenie, noemen we dat een dubbele diagnose. Vaak houden deze aandoeningen elkaar in stand. Je gaat bijvoorbeeld meer alcohol drinken doordat je je somber voelt en wordt nog depressiever door je drankverslaving.


Moet je voor behandeling van je dubbele diagnose naar een
kliniek?

Sommige mensen kiezen ervoor om vanwege een dubbele diagnose naar een kliniek in het buitenland te gaan. Anderen geven de voorkeur om te herstellen van hun dubbele diagnose bij een kliniek in Nederland. Maar je kunt ook herstellen terwijl je thuis woont. Je houdt dan de steun van je naasten en kunt je normale activiteiten blijven doen.


Behandeling bij Trubendorffer

Trubendorffer is een GGZ-instelling die gespecialiseerd is in verslavingszorg voor mensen met en zonder een dubbele diagnose. Onze betrokken medewerkers helpen je met een intensief behandelprogramma dat gebaseerd is op cognitieve gedragstherapie. Daarnaast neem je samen met andere (ex-)verslaafden deel aan zelfhulpgroepen.


Trubendorffer helpt bij dubbele diagnose

Voor behandeling van een dubbele diagnose is een kliniek in het buitenland vaak een grote stap. Maar bij een dubbele diagnose kan een kliniek een optie zijn wanneer je dit zelf wil. Bij Trubendorffer herstel je terwijl je thuis woont. Wat je leert, breng je meteen in de praktijk. Met ons intensieve behandelprogramma hebben we dan ook al veel mensen helpen herstellen van hun verslaving, zelfs bij een dubbele diagnose. Wil je meer weten of je aanmelden? Je bereikt Trubendorffer via telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8