Detox klinieken Verschillende mogelijkheden

Wanneer je afkickt van je verslaving, is het belangrijk dat je je dagelijkse leven daarop inricht. Daarmee is de kans op een terugval het kleinst. Bij Trubendorffer hebben we al tientallen jaren ervaring met ambulante verslavingszorg. Je hoeft dan niet naar detox klinieken, maar wordt gewoon thuis behandeld.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is ambulante verslavingszorg?

Wanneer je verslaafd bent, is de eerste stap vaak een detox behandeling om je lichaam vrij te maken van de verslavende stof. Daarna volgt een intensief behandeltraject om te zorgen dat je niet terugvalt. Dat gebeurt vaak in afkickklinieken, ook wel detox klinieken genoemd, maar kan ook met goede begeleiding in je eigen woonomgeving. Dat wordt ambulante zorg genoemd.


Waarom ambulante behandeling voor verslaving?

Een thuisbehandeling werkt vaak beter om een terugval te voorkomen. Je integreert je afkickgedrag en verslavingsvrije leven met je normale dagelijkse bezigheden, zoals werk of studie. Deze persoonlijke benadering is flexibel en is erop gericht jou zo goed mogelijk te helpen.


Detox kliniek

Wil je behandeld worden in een detox kliniek? Woon je in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Maastricht, of een andere plaats in Nederland? Dan verwijzen wij je graag door naar detoxkliniek Fundamentum. Ook wanneer je wat verder weg woont en op zoek bent naar een detox kliniek in bijv. Rotterdam of Eindhoven, kun je bij Fundamentum terecht.


Beginnen met afkicken bij Trubendorffer

Het grootste deel van het afkicktraject vindt in jouw eigen omgeving plaats, met professionele begeleiding via de telefoon, e-mail en Skype. Daarnaast kun je voor ondersteuning terecht bij de detoxkliniek van Fundamentum. Ook wanneer je niet in Maastricht woont kun je daar terecht. Neem contact op met Trubendorffer voor meer informatie over een detox bij Fundamentum via 0800-999 9998.
☎ Praat nu met een deskundige