Detox klinieken

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je afkickt van je verslaving, is het belangrijk dat je je dagelijkse leven daarop inricht. Daarmee is de kans op een terugval het kleinst. Bij Trubendorffer hebben we al tientallen jaren ervaring met ambulante verslavingszorg. Soms kan een behandeling bij een van de detox klinieken in Nederland vooraf aan jouw ambulante behandeling van meerwaarde zijn om herstel te bereiken.  Onze medewerkers denken met jou op welke manier jij het beste kan herstellen van jouw verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Ambulante verslavingszorg na de detox kliniek

Wanneer je verslaafd bent, kan het een eerste stap zijn om een detoxbehandeling te ondergaan om je lichaam vrij te maken van de verslavende stof. Daarnaast is het altijd van belang om na je behandeling in een van de detox klinieken in Nederland, een intensief behandeltraject te volgen om te zorgen dat je niet terugvalt. Na een detox kan je bij Trubendorffer in het hele land terecht voor een vervolgbehandeling. Bij ons gebeurt dit vanuit je eigen woonomgeving onder goede begeleiding. Dat wordt ambulante zorg genoemd. Een behandeling bij ons sluit dus goed aan op een detox.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Waarom ambulante behandeling na de detox kliniek?

Een thuisbehandeling werkt vaak goed om een terugval te voorkomen. Soms kan het extra bevorderend werken om voorafgaand aan een behandeling bij ons, een detox te volgen in een van de detox klinieken in Nederland. Je kunt na de detox, vrij van giftige stoffen die alcohol drugs en medicijnen met zich meebrengen, onze ambulante behandeling aangaan. Je integreert bij de ambulante behandeling je afkickgedrag en verslavingsvrije leven met je normale dagelijkse bezigheden, zoals werk of studie. Deze persoonlijke benadering is flexibel en is erop gericht jou zo goed mogelijk te helpen.


Beste detox klinieken in Nederland

Wil je behandeld worden in een detox kliniek? Woon je in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Maastricht, of een andere plaats in Nederland? Dan is het ook voor jou mogelijk om een behandeling te vinden die bij jou hulpvraag aansluit. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Voor ons is het uiterst belangrijk dat jij de zorg krijgt die bij jouw situatie aansluit. Soms betekent dit dat er voorafgaand een detox in een van de detox klinieken van Nederland nodig is. Neem vooral even contact met ons op via 0800-999 999 8 dan bekijken we samen wat voor jou de beste optie is.


Beginnen met afkicken

Het grootste deel van het afkicktraject vindt in jouw eigen omgeving plaats, met professionele begeleiding via de telefoon, e-mail en ZOOM. Een ambulante behandeling in jouw eigen omgeving is in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Mocht het toch nodig zijn om ergens in Nederland ook een detoxbehandeling te volgen dan kan je contact met ons opnemen. Bel ons via 0800-999 999 8 dan kijken wij samen of een detox voor jou nodig is en geven wij jou hier de juiste informatie over.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.