Klinische detox

wij leggen uit wat het is

Wanneer je wilt stoppen met je verslaving vraag je je mogelijk af wat het verstandigst is: thuis afkicken of een klinische detox en opname in een afkickkliniek. De betrokken professionals van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geven je graag advies. Een klinische detox is niet altijd nodig. Wij werken met een bewezen effectief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is een klinische detox?

Herstel van je verslaving begint met een lichamelijke detox. Nadat je lichamelijk bent afgekickt van het verslavende middel volg je een psychologische behandeling om te voorkomen dat je opnieuw gaat gebruiken. Een klinische detox is een opname in een afkickkliniek. Je stopt dan onder medische begeleiding, waarbij de ergste ontwenningsverschijnselen worden behandeld. Opname voor een klinische detox duurt gemiddeld één tot drie weken.


Klinische detox of thuis afkicken?

Een klinische detox in een afkickkliniek is verstandig wanneer je zwaar verslaafd bent of wanneer stoppen met het middel ernstige ontwenningsverschijnselen geeft. Van andere verslavingen, zoals roken, kun je stoppen terwijl je thuis woont. Weet je niet wat beter is in jouw situatie? De ervaren deskundigen van Trubendorffer helpen je kiezen voor een behandeling die bij jou past.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je online of op een van onze behandellocaties. Je woont thuis tijdens de behandeling. Dat heeft als voordeel dat je je dagelijkse activiteiten kunt blijven doen en je nieuwe leven opbouwt in je eigen woonsituatie. Hiermee hebben we al duizenden mensen blijvend helpen herstellen van hun verslaving. Je kunt ons behandelprogramma ook prima combineren met een klinische detox.


Afkicken? Trubendorffer helpt

Wil jij van je verslaving af? Bel dan 0800 999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Wij geven je graag advies over de behandeling die bij jou past: een klinische detox, behandeling thuis, of een combinatie van beide. Wanneer mogen we jou helpen?

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.