Christelijke afkickkliniek

Verschillende opties

Wil je stoppen met je verslaving? Kies dan voor een behandeling die bij jou past. Er zijn namelijk veel mogelijkheden: opname in een reguliere of christelijke afkickkliniek, thuis stoppen met verslavende middelen, online behandelprogramma’s, en combinaties hiervan. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg, waarbij je thuis blijft wonen. Je kunt ons behandelprogramma ook combineren met een tijdelijke opname in een reguliere of christelijke afkickkliniek in Amsterdam of elders.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Is er een verschil tussen de reguliere en christelijke ggz?

Als gelovige kun je kiezen voor verslavingszorg in een christelijke afkickkliniek in Rotterdam of ergens anders in Nederland. Het belangrijkste verschil tussen de reguliere en christelijke ggz is dat de zorgverleners in een christelijke afkickkliniek vaak zelf gelovig zijn en het christelijk geloof betrokken wordt bij je behandeling. Verder werken zij met dezelfde behandelingen als in de reguliere verslavingszorg.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Naar een christelijke afkickkliniek of thuis herstellen

Opname in een christelijke afkickkliniek in Rotterdam of elders is vaak de beste optie als je wilt stoppen met een zwaar verslavend middel. Je kickt dan lichamelijk af onder begeleiding van speciaal opgeleide zorgverleners, die je door de ergste ontwenningsverschijnselen heen helpen. Van andere middelen kun je ook thuis afkomen.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je online of op een van onze behandellocaties. Je woont gewoon thuis tijdens de behandeling. Je stopt volledig met het verslavende middel (abstinentie) en krijgt cognitieve gedragstherapie. Omdat we weten hoe belangrijk steun uit de gemeenschap is, maakt lotgenotencontact deel uit van onze behandeling.


Trubendorffer helpt je kiezen voor een passende behandeling

Bel 0800 999 9998 voor advies over de behandeling die bij jou past. Wij kunnen je ook verwijzen naar een reguliere of christelijke afkickkliniek. Daarna ben je van harte welkom bij Trubendorffer voor een psychologische behandeling die jou helpt om een terugval te voorkomen.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.