Afkickkliniek Schotland

niet nodig!

Op zoek naar een afkickkliniek in Schotland? Misschien overweeg je om naar een afkickkliniek in Schotland te gaan. Dat is nergens voor nodig. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose kun je snel terecht. Bovendien volg je ons behandelprogramma op één van onze locaties terwijl je thuis blijft wonen, waarmee de kans op een blijvend herstel groter is.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Afkickkliniek in Schotland?

Wanneer je van je verslaving af wilt, kun je dat doen door naar een kliniek in het buitenland te gaan. Sommige mensen kiezen daarom voor behandeling bij een afkickkliniek in Schotland. Het klinkt best aantrekkelijk: als je toch moet afkicken, dan maar in een mooie omgeving. Dat is helaas vaak niet de oplossing.


Niet naar de afkickkliniek in Schotland

Toch is een opname in een afkickkliniek in Schotland niet nodig en zelfs af te raden. Nadat je terugkomt, moet je je gewone leven weer oppakken zonder goede begeleiding. De kans op een terugval is dan groot. Daarom werken we bij Trubendorffer met een behandelprogramma waarbij je in je vertrouwde omgeving van je verslaving herstelt en alles wat je leert direct in je dagelijkse leven integreert. Deze ambulante behandelmethode is bewezen effectief, je hoeft daarvoor niet opgenomen te worden in een afkickkliniek.


Vergoeding van verslavingszorg

In Nederland valt de verslavingszorg onder de basisverzekering. De behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed. Je betaalt alleen het verplichte eigen risico (in 2021: 385 euro). Opname in een buitenlandse kliniek wordt vaak niet of maar gedeeltelijk vergoed, waardoor de kosten van de behandeling in een afkickkliniek in Schotland behoorlijk op kunnen lopen.


Trubendorffer helpt je herstellen van je verslaving

Wil jij blijvend van je verslaving af zonder een afkickkliniek in Schotland? Kies dan voor het behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Met ons ambulante programma hebben we al veel mensen helpen herstellen van hun verslaving.
Het is niet nodig om een dure behandeling in een afkickkliniek in Schotland of een ander land te ondergaan. Je bereikt Trubendorffer 24/7 op telefoonnummer 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.

☎ Praat nu met een deskundige