Afkickkliniek Schotland

KIJKEN NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN

Op zoek naar een afkickkliniek in Schotland? Misschien overweeg je om naar een afkickkliniek in Schotland te gaan. Dit is niet altijd nodig. Voor het afkicken van je verslaving bestaan nog veel meer mogelijkheden. Het is vooral belangrijk om de best passende behandeling voor jouw verslaving te kiezen. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose kun je snel terecht. Wij hebben geen afkickkliniek in Schotland. Ons behandelprogramma volg je op één van onze behandellocaties in Nederland terwijl je thuis blijft wonen, waarmee de kans op een blijvend herstel groter is. Wil je weten welke behandeling voor jou de juiste is? Neem dan contact op met een van onze experts via 0800 999 999 8

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Afkickkliniek in Schotland?

Wanneer je van je verslaving af wilt, kun je dat doen door naar een kliniek in het buitenland te gaan. Sommige mensen kiezen daarom voor behandeling bij een afkickkliniek in Schotland. Het klinkt best aantrekkelijk: als je toch moet afkicken, dan maar in een mooie omgeving. Echter is het vaak niet nodig om helemaal naar Schotland af te reizen voor de juiste behandeling. Ook in Nederland kan je jezelf aanmelden voor behandelingen die aansluiten bij jouw verslaving. Welke behandeling past bij jou, is niet altijd even makkelijk uit te vinden. Neem daarom nu contact op met onze deskundigen, dan helpen zij jou verder.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

(Niet) naar de afkickkliniek in Schotland

Toch is een opname in een afkickkliniek in Schotland meestal niet nodig. Een opname in een kliniek kan het lastiger maken om je gewone leven na je behandeling weer op te pakken. Mocht een opname wel nodig zijn, dan kunnen onze medewerkers je doorverwijzen naar een passende afkickkliniek. Wij zoeken altijd samen met jou naar de beste behandeling van je verslaving. Bij Trubendorffer werken we met een behandelprogramma waarbij je in je vertrouwde omgeving van je verslaving herstelt en alles wat je leert direct in je dagelijkse leven integreert. Deze ambulante behandelmethode is bewezen effectief.


Vergoeding van verslavingszorg

In Nederland valt de verslavingszorg onder de basisverzekering. De behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed. Je betaalt alleen het verplichte eigen risico (in 2024: 385 euro). Opname in een buitenlandse kliniek wordt vaak niet of maar gedeeltelijk vergoed, waardoor de kosten van de behandeling in een afkickkliniek in Schotland behoorlijk op kunnen lopen.

Let op: momenteel wordt de behandeling bij Trubendorffer helaas niet vergoed als je verzekerd bent bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid.


Trubendorffer helpt je herstellen van je verslaving

Wil jij blijvend van je verslaving af zonder een afkickkliniek in Schotland? Kies dan voor het behandelprogramma van Trubendorffer. Wij hebben geen afkickkliniek in Schotland, je kunt terecht bij één van onze behandellocaties door heel Nederland. Deze bezoek je wekelijks terwijl je thuis blijft wonen. Met ons ambulante programma hebben we al veel mensen helpen herstellen van hun verslaving. Bel daarom vandaag nog voor een (gratis) oriënterend gesprek met een van onze deskundigen. We adviseren jou graag over de juiste behandeling om van je verslaving af te komen. Je kunt ons bereiken op 0800 999 999 8

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.