30 dagen geen alcohol

lukt jou dat?

Doe jij mee aan een 30 dagen geen alcohol challenge? Dan ben je niet de enige! Ieder jaar beginnen duizenden mensen het jaar met 30 dagen zonder drank. Vind jij het moeilijk om 30 dagen geen alcohol te drinken? Dan kunnen de professionals van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose je helpen. Je blijft thuis wonen en volgt ons intensieve behandelprogramma op één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Waarom 30 dagen geen alcohol?

De deelnemers van de 30 dagen geen alcohol challenge rapporteren verschillende voordelen van een maand geen alcohol drinken. Zo zijn ze fitter en slapen ze beter. De huid wordt gezonder. Eén op de drie deelnemers valt af. Het is daarbij wel belangrijk om de alcohol niet te vervangen door andere calorierijke dranken. Je lever herstelt en je cholesterolgehalte daalt.


30 dagen zonder alcohol 2020

Eind december 2019 hadden al ruim zevenduizend mensen zich aangemeld voor 30 dagen zonder alcohol 2020 bij IkPas. Op hun website kun je de 30 dagen zonder alcohol app downloaden om deze maand makkelijker te maken. Vind je januari niet zo handig, bijvoorbeeld vanwege nieuwjaarsborrels of verjaardagen? Dan kun je ook in februari meedoen.


30 dagen zonder drank: vind je dat moeilijk?

Is 30 dagen geen alcohol voor jou te moeilijk, zelfs met een challenge of de 30 dagen zonder alcohol app? Dan kan het zijn dat je verslaafd bent geraakt. Een drankverslaving bouw je meestal langzaam op. Je merkt steeds minder van het effect, waardoor je meer gaat drinken. Wanneer je stopt, ervaar je ontwenningsverschijnselen die je ertoe verleiden weer te drinken.


Bij Trubendorffer herstel je van je alcoholverslaving

Is 30 dagen geen alcohol een te grote uitdaging? Neem dan contact op met Trubendorffer voor professionele hulp. Je bereikt ons via 0800-999 9998. Wij kunnen dan samen bekijken of je een probleem hebt met alcoholverslaving.

☎ Bel 0800 - 999 999 8