XTC testen

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wil jij je XTC testen? Als je van plan bent om XTC te gebruiken, is het verstandig om het te laten testen. Aan de buitenkant van een pil kun je namelijk niet zien wat erin zit of hoe sterk de drugs is. Door je XTC te laten testen, weet je welke stoffen erin zitten en kan je beter inschatten wat de risico’s zijn. In Nederland is het mogelijk om je drugs te laten testen bij verschillende testservices. Lees meer over de mogelijkheden om XTC laten testen en de voorwaarden van een drugstest.

Wil je graag stoppen met drugs maar vind je het moeilijk om alleen te doen? Bij Trubendorffer helpen we je graag. Bel voor een intakegesprek of praat met één van onze medewerkers.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

XTC laten testen

Er zijn verschillende testservices waar je je XTC kan laten testen. Daarvoor ga je naar een testservice. Soms krijg je de uitslag meteen, maar vaak worden de drugs opgestuurd naar het lab. XTC laten testen is volledig anoniem en meestal gratis. Over het algemeen duurt het een week voordat de uitslag er is. Als je je XTC-pillen laat checken, gelden er wel een paar regels. Lees de voorwaarden van tevoren goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan. We zetten hieronder de belangrijkste eisen op een rij.

  • Alleen consumenten kunnen XTC laten testen (geen dealers, ouders of verzorgers). 
  • Je kan per keer één drugsmonster laten testen. 
  • Laat je een pil testen? Zorg voor een hele pil. Een halve, beschadigde of gebroken pil wordt niet getest. 
  • Je krijgt de drugs die je laat testen niet terug. 
  • Het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) is niet verplicht om de uitslag met je te delen. 
  • De uitslag van XTC testen mag je niet openbaar maken. 

Bedenk dat drugsgebruik nooit zonder risico’s is, ook al laat je XTC testen. Je kan de testservice niet aansprakelijk stellen voor negatieve gevolgen. Je kan aan de testuitslag ook geen rechten ontlenen. 

Drugstest: XTC-pillen checken

Wil je jouw drugs niet inleveren maar toch jouw XTC-pillen checken? Dan kan je zelf aan de slag met een drugstest, dit is echter niet betrouwbaar! Kruidvat verkoopt geen drugstesten, maar online zijn er verschillende drugstesten te koop om XTC-pillen te checken. Zo’n drugstest is af te raden. Het is een stuk minder precies dan een analyse in het lab. Bovendien vertelt een drugstest die je zelf doet je wel of er MDMA in een pil zit, maar niet hoeveel. Wil je jouw XTC-pillen checken? Voor een betrouwbare uitslag ga je dus het naar een testservice.

Klaar met drugs gebruiken? Trubendorffer helpt

Gebruik jij regelmatig drugs en wil je graag stoppen? Neem dan contact met ons op. Je kan bij Trubendorffer een ambulante behandeling volgen zonder dat je wordt opgenomen. Je blijft dus gewoon thuis wonen. Op één van onze locaties krijg je een (paar) keer per week passende hulp. Je past de opgedane inzichten direct toe in je eigen omgeving. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek en ontdek de mogelijkheden voor behandeling.
☎ Bel 0800 - 999 999 8