Wekelijks coke gebruik

Dit zijn de gevolgen

Wekelijks coke gebruik: een onderwerp dat wellicht vragen bij je oproept. Is het slecht voor je? Kun je verslaafd raken? En wat zijn de gevolgen voor jou en je omgeving? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose informeert je over de gevaren van het wekelijkse gebruik van cocaïne en helpt je van je verslaving af. Zet vandaag de eerste stap van de rest van je leven om van je coke gebruik af te komen en bel ons via 0800 – 999 999 8.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Is wekelijks coke gebruik slecht voor je gezondheid?

Laten we er niet omheen draaien: ja, wekelijks coke gebruiken is heel erg slecht voor je gezondheid. Coke is een krachtige stimulerende drug die je lichaam en geest beïnvloedt. Regelmatig gebruik leidt tot ernstige gezondheidsproblemen en verslaving. De gevaren van het wekelijkse gebruik van cocaïne zijn niet te onderschatten. Naast de directe fysieke en mentale risico’s, leidt het vaak tot problemen op het gebied van werk, relaties en financiën.

Kun je verslaafd raken door wekelijks coke gebruik?

Je kunt absoluut verslaafd raken door wekelijks coke gebruik. Verslaving is een sluipend proces, en coke is geen uitzondering. Zelfs bij wekelijks gebruik kan de drug je lichaam en geest afhankelijk maken, waardoor de drang om te gebruiken toeneemt en er een verslaving ontstaat. Wil jij van je verslaving afkomen? Bij Trubendorffer bieden we ambulante hulp. Dit betekent dat je een paar keer per week bij ons op de behandellocatie langskomt om aan je verslaving te werken. We helpen je verslaving aan te pakken en geven je de juiste handvatten waardoor je kunt omgaan met verleidingen die je tegenkomt in je alledaagse leven.

Wat zijn de nadelen van wekelijks coke gebruik?

Wekelijks coke gebruik verhoogt niet alleen je hartslag, maar beïnvloedt ook je zenuwstelsel, wat kan leiden tot ernstige gevolgen voor je fysieke gezondheid. Naast deze gezondheidsrisico’s brengt wekelijks coke gebruik sociale isolatie, financiële problemen en emotionele instabiliteit met zich mee. Onze deskundige hulpverleners staan klaar om niet alleen inzicht te bieden, maar ook strategieën te ontwikkelen om deze complexe uitdagingen effectief aan te pakken, zodat je na je behandeling een solide basis hebt om op te vertrouwen.

De impact op je omgeving door wekelijks cocaïnegebruik

Wekelijks coke gebruiken raakt niet alleen de verslaafde, maar ook de directe omgeving: familie, vrienden, en collega’s. Familierelaties kunnen gespannen raken, vriendschappen worden op de proef gesteld, en op de werkplek kunnen prestaties leiden. We hechten veel waarde aan het betrekken van naasten bij de behandeling zodat je de relatie met hen kunt herstellen. Neem de eerste stap naar herstel en neem vandaag nog contact op voor hulp bij jouw verslaving.

Trubendorffer helpt je van je verslaving af

Wanneer je besluit te stoppen met wekelijks coke gebruik, dan ben je bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose aan het juiste adres. Wij bieden ambulante hulp bij verslaving, wat inhoudt dat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven. Je komt wekelijks bij ons langs op onze behandellocatie om samen met ons te werken aan je verslaving. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800-999 9998 en plan vandaag nog een intakegesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8