verslaafd aan vingeren

wanneer ben je dat?

Vingeren kan een normaal deel van je seksleven zijn, maar er zijn ook vrouwen die verslaafd aan vingeren zijn. Wat is vingeren precies en hoe vaak vingeren is normaal? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft antwoord op de vraag ‘Hoe werkt vingeren?’ en legt uit waarom vingeren verslavend kan zijn. Bovendien helpen we je herstellen van je verslaving met een behandeling die je bij ons volgt terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wat is vingeren?

Veel vrouwen vragen zich af: ‘Hoe werkt vingeren precies?’ Vingeren is het bewegen van één of meer vingers in je vagina voor seksueel genot. Je kunt het zelf doen, maar ook je partner kan jou vingeren. Door de wand van je vagina op de juiste manier te strelen, kun je zelfs een orgasme krijgen. Te vaak vingeren kan verslavend zijn, waardoor je er niet meer van geniet maar het een dwangmatige handeling wordt.


Wanneer ben je verslaafd aan vingeren?

Hoe vaak vingeren is normaal en wanneer spreek je van een verslaving? Wanneer je af en toe vingert en ervan geniet, is er niets aan de hand. Vingeren wordt pas een probleem als je niet meer zonder kunt en je behoefte aan vingeren zorgt voor problemen in je dagelijkse leven. Wanneer het een ‘moeten’ wordt en je geen controle hebt over je aandrang is de kans groot dat je verslaafd bent aan vingeren.


Behandeling bij Trubendorffer

Kun jij niet stoppen met vingeren? Schaam je daar niet voor, maar zoek hulp. De betrokken professionals van Trubendorffer helpen je herstellen van je verslaving met een intensief ambulant programma, dat je volgt op één van onze behandellocaties terwijl je thuis woont.


Contact met Trubendorffer

Ben jij verslaafd aan vingeren en wil je stoppen? Bel dan 0800-999 9998 voor een gesprek bij Trubendorffer en zet die belangrijke eerste stap naar een leven dat niet meer beheerst wordt door het vingeren.
☎ Bel 0800 - 999 999 8