Verslaafd aan seks

Trubendorffer helpt

Het komt vaker voor dan je denkt, mensen die verslaafd zijn aan seks. Toch hoor je er weinig mensen over vanwege het taboe dat op zowel seks als op verslaving rust. Je kunt bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose terecht met vragen over seksverslaving en wanneer je van je seksverslaving af wilt. Ons intensieve behandelprogramma volg je online of op een van onze behandellocaties, terwijl je in je eigen woonomgeving herstelt.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Als seks verslavend wordt

Een seksverslaving ontstaat vaak geleidelijk. Je bent steeds meer bezig met seks, masturberen en/of porno. Het wordt een obsessie die je leven steeds meer gaat overheersen. Jijzelf en/of je partner hebben last van je seksprobleem en ook je activiteiten als werk of school lijden eronder.


Wanneer ben je verslaafd aan seks?

Iemand die veel met seks bezig is, is niet per definitie verslaafd aan seks. Als seks verslavend wordt, geniet je er niet meer echt van. Als jij en/of een ander er last van heeft en je seksuele gedrag een negatieve invloed heeft op je dagelijkse activiteiten is de kans groot dat je verslaafd aan seks bent geraakt. Je hebt er bovendien geen controle meer over. Veel mensen schamen zich daarvoor en krijgen een hekel aan zichzelf.


Herstellen van je seksverslaving

Vermoed je dat jij verslaafd bent geraakt aan seks? Weet dan dat een seksverslaving goed te behandelen is. De meeste mensen kunnen dat echter niet alleen. Schakel dus professionele hulp in, bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Onze ervaren professionals staan klaar om jou te helpen herstellen van je seksprobleem.


Trubendorffer helpt bij seksverslaving

Ben jij verslaafd aan seks? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Met ons intensieve behandelprogramma zijn al duizenden mensen blijvend hersteld van hun verslaving. Wanneer mogen we jou helpen om weer te genieten van een fijn en gezond seksleven?
☎ Praat nu met een deskundige