stoppen met gamen

hoe doe je dat?

Gamen is leuk en ontspannend. Maar wanneer je te vaak en te lang met computerspellen bezig bent en je gezondheid en sociale leven eronder lijden, kan het zijn dat je gameverslaafd bent. Stoppen met gamen kan dan moeilijk zijn. Trubendorffer legt uit hoe je kunt stoppen met gamen, bijvoorbeeld met een game urenkaart. Bovendien bieden wij professionele hulp wanneer jij of je kind van een gameverslaving wil afkicken. Wij doen dat met een ambulant afkickprogramma in je eigen omgeving – je hoeft meestal niet te worden opgenomen in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de gametest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wanneer moet je stoppen met gamen?

Heb je een dringende behoefte om te gamen en kun je niet meer zonder? Raak je geïrriteerd wanneer je niet kunt gamen? Lijden je slaap, relaties met anderen en je werk of school onder je gamegedrag? Dan is het mogelijk dat je verslaafd bent aan gamen. Stoppen met gamen is dan verstandig, maar niet altijd makkelijk.


Hoe stop je met gamen?

Allereerst is het belangrijk om een beeld te krijgen van je gamegedrag. Wanneer en hoeveel game je? Welke gevolgen heeft het gamen? Je kunt daarbij bijvoorbeeld gebruik maken van een game urenkaart. Je houdt dan bij wanneer en hoe lang je gamet. Daarna begint het echte afkicken. Veel gameverslaafden gaan door een moeilijke periode wanneer ze stoppen met gamen. Vraag daarom om hulp aan iemand die je kan helpen met stoppen.


Gameverslaafd? Trubendorffer helpt

Hoe stop je met gamen als je eenmaal verslaafd bent? Een game urenkaart helpt om je gamegedrag goed in kaart te brengen. Met professionele hulp van Trubendorffer kun je weer verslavingsvrij van je leven genieten, zonder behandeling in een afkickkliniek. Neem daarom direct contact op voor een intakegesprek. Je kunt ons bellen op 0800-999 9998. Ook kun je een verzoek indienen om teruggebeld of -gemaild te worden. Neem die eerste stap en slaag erin om te stoppen met gamen.
☎ Bel 0800 - 999 999 8