Speed kopen

waar moet je op letten?

Weet jij precies waar je speed kunt kopen? Maar weet je ook waar je op moet letten als je speed gaat kopen en gebruiken? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit wat de risico’s zijn van speed en helpt je herstellen als je verslaafd bent geraakt. Wanneer je ons effectieve behandelprogramma volgt, kom je regelmatig naar één van onze behandellocaties, terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Waar kan je speed kopen en waar moet je op letten?

Ik wil speed kopen; waar moet ik op letten? Speed is een illegale harddrug die ook wel pep of amfetamine wordt genoemd. Het is een geel of wit poeder dat je snuift of slikt. Binnen enkele minuten merk je de opwekkende effecten. Let op als je speed gaat kopen dat het poeder droog is; in natte speed zitten giftige oplosmiddelen. Het is niet verstandig om speed te kopen (of andere drugs) via internet; je weet dan niet wat erin zit.


Risico’s van speed kopen en gebruiken

Om zeker te weten dat je goede speed gaat kopen kan je drugs laten testen bij één van de locaties van het DIMS (Drugs Informatie en Monitoring Systeem). Je weet dan hoe sterk de speed is en dat er geen giftige stoffen in zitten. De risico’s op gezondheidsproblemen, psychische schade en verslaving blijven ook bij ‘goede’ speed wel degelijk aanwezig.


Trubendorffer helpt bij drugsverslaving

Wil jij stoppen met speed kopen? Of twijfel je tussen “Ik wil speed kopen” aan de ene kant en “Ik wil van mijn verslaving af” aan de andere kant? Bij Trubendorffer staan we voor je klaar, of je nou al zeker weet dat je wilt stoppen of de knoop nog niet hebt doorgehakt. Wij helpen je met belangrijke keuzes en begeleiden je naar een verslavingsvrij leven als je dat wilt. Wil je meer weten? Bel ons dan op 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8