Ritalin drugs

zeker wel

Ritalin is een medicijn dat tegen onder andere ADHD gebruikt wordt. De laatste jaren wordt Ritalin ook als drugs gebruikt. Maar is Ritalin drugs? En wat zijn de risico’s wanneer je Ritalin als drugs gebruikt? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt het uit. Vind je het moeilijk om te stoppen met Ritalin? Wij helpen je van je verslaving af met ons bewezen effectieve behandelprogramma dat je volgt terwijl je gewoon thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,8)
  • Behandeling volledig vergoed

Wat is Ritalin?

Ritalin is de merknaam voor methylfenidaat. Het is een middel dat gebruikt wordt bij de behandeling van onder andere ADHD en narcolepsie. Ritalin zorgt ervoor dat er meer dopamine en noradrenaline wordt aangemaakt in je hersenen en dat deze neurotransmitters beter beschikbaar zijn.


Is Ritalin drugs?

Ritalin is verwant aan amfetamine en is daarom populair geworden als pepdrug. Omdat het je concentratie verbetert, gebruiken vooral studenten Ritalin als drugs om beter en langer te kunnen leren. Voor veel mensen is het echter moeilijk om bij het gebruik van Ritalin als drugs de dosering te bepalen die voor hen werkt. Als het onvoldoende helpt, zal je sneller nog een tablet nemen. Daardoor bestaat het risico op overdosering en verslaving, zeker als je regelmatig Ritalin als drugs gebruikt.


Stoppen met Ritalin en andere drugs

Bij Trubendorffer helpen we je stoppen met drugs en medicijnen met een combinatie van abstinentie, lotgenotencontact en cognitieve gedragstherapie. Je volgt ons intensieve behandelprogramma online of op een van onze behandellocaties. Omdat je herstelt van je verslaving terwijl je thuis woont, is jouw kans op een terugval een stuk kleiner.


Trubendorffer bij verslaving aan drugs en medicijnen

Bij het gebruik van Ritalin als drugs is de dosering moeilijk te bepalen. Ben jij verslaafd geraakt aan Ritalin als drugs? Dan helpen de betrokken professionals van Trubendorffer je stoppen met Ritalin. Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Praat nu met een deskundige