Praatgroep drugs

waarom is dit belangrijk?

Wil jij herstellen van je drugsverslaving, maar zie je op tegen een opname in een afkickkliniek? Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose kom je van de drugs af met een ambulant behandelprogramma, waarbij je gewoon thuis blijft wonen. Je krijgt persoonlijke hulp en neemt deel aan een praatgroep om met drugs te stoppen. Je komt regelmatig naar één van onze behandellocaties. Wij hebben onder andere een praatgroep voor drugs in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, en Noord- en Zuid-Holland.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Drugsverslaving

In Nederland zijn naar schatting 300.000 tot 400.000 mensen verslaafd aan drugs. Er zijn verschillende manieren om van je drugsverslaving te herstellen. Met individuele begeleiding werk je aan je eigen herstel. Daarnaast helpt deelname aan een praatgroep om met drugsgebruik te stoppen. Je deelt je ervaringen met anderen in de praatgroep die van drugs aan het herstellen zijn. Daardoor ervaar je steun en blijf je makkelijker van de drugs af.


Hoe werkt Trubendorffer?

Trubendorffer is een GGZ-instelling die gespecialiseerd is in het bieden van ambulante verslavingshulp. Wij weten dat het moeilijk kan zijn om abstinentie vol te houden nadat je lichamelijk bent afgekickt van drugs. Verleiding is immers overal en het kan moeilijk zijn om weerstand te bieden. Bij Trubendorffer herstel je in je eigen woonomgeving en leer je om te gaan met dagelijkse verleidingen.
Door continue steun van lotgenoten in een praatgroep wordt drugsgebruik langzaam minder aantrekkelijk.


Praatgroep om met drugs te stoppen

Trubendorffer heeft meerdere behandellocaties in Nederland. Zo kun je terecht bij een praatgroep voor drugs in Limburg (bij Maastricht), Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Je kunt zelf kiezen op welke locatie jij behandeld wilt worden met een individueel programma en een praatgroep om van de drugs af te komen. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer en zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder verslaving.
☎ Bel 0800 - 999 999 8