Ontgiften coke

Hoe werkt dat?

Wil jij van de cocaïne (coke) af? Dan moet je eerst je lichaam ontgiften van coke. Daarna werk je aan het psychologische herstel van je verslaving. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je herstellen van je cokeverslaving met een intensief behandelprogramma. We verwijzen je naar een afkickkliniek om te ontgiften van coke. Daarna volg je onze bewezen effectieve behandeling online of op een van onze behandellocaties terwijl je thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Waarom moet je lichaam ontgiften van coke?

Coke is vooral geestelijk verslavend. Maar om ermee te stoppen, moet je eerst lichamelijk afkicken. De meeste mensen lukt het niet om dit alleen te doen. Daarom adviseren we een opname in een afkickkliniek om je lichaam te ontgiften van coke. Daarna werk je aan de psychologische kant van je verslaving. Voor de psychologische behandeling is opname in een afkickkliniek niet nodig. Met het behandelprogramma van Trubendorffer herstel je van je verslaving terwijl je thuis woont.


Hoe werkt ontgiften van coke?

Om te ontgiften van coke word je gedurende één tot drie weken opgenomen in een verslavingskliniek. Daar helpen gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en psychologen je stoppen met coke. Zij helpen je omgaan met de ergste ontwenningsverschijnselen. Zo kun je lichamelijk afkicken van de coke.


Stoppen met coke bij Trubendorffer

Nadat je lichamelijk bent afgekickt, is het belangrijk dat je werkt aan de factoren die ervoor hebben gezorgd dat je verslaafd bent geraakt. Voor succesvol herstel is het essentieel dat je nieuw gedrag aanleert, zodat je niet opnieuw gaat gebruiken. De ervaren professionals van Trubendorffer begeleiden je daar graag bij.


Trubendorffer helpt bij cocaïneverslaving

Ontgiften van coke is de eerste stap naar een leven dat niet meer geregeerd wordt door je verslaving. Bij Trubendorffer helpen we je graag kiezen voor een behandeling die bij jou past. Je bereikt ons van 07:00 tot 22:00 via telefoonnummer 0800 999 9998. Ook buiten deze uren kun je contact met ons opnemen. Je krijgt dan een antwoordbandje te horen waar je jouw gegevens achter kunt laten. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.