Ketamine blaas

kan je blaas herstellen?

Kun je van ketamine blaasontsteking krijgen? En kan na langdurig gebruik van ketamine je blaas herstellen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit wat het effect van ketamine op je blaas is. Ook helpen wij je wanneer je verslaafd bent geraakt. Ons succesvolle behandelprogramma volg je op één van onze behandellocaties, terwijl je in je eigen thuissituatie herstelt en je nieuwe leven oppakt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Ketamine en je blaas

Langdurig gebruik van veel ketamine kan je blaas beschadigen. Ketamine kan een blaasontsteking veroorzaken. Als deze niet meteen behandeld wordt, kunnen ook je urineleiders en je nieren ernstige schade oplopen. Gebruik je ketamine en heb je blaas problemen? Ga dan naar je huisarts en vermeld dat je keta hebt gebruikt.


Kan je blaas herstellen?

Bij een aantal mensen zal na schade door ketamine de blaas herstellen. Er zijn echter ook mensen bij wie de ketamine in de blaas zulke problemen heeft veroorzaakt, dat deze niet meer herstelt en in ernstige gevallen zelfs verwijderd moet worden. Dit kun je het beste voorkomen door niet al te vaak ketamine te gebruiken – of het liefst helemaal niet.


Ketamineverslaving

Behalve schade aan je blaas en nieren kun je bij langdurig gebruik van ketamine verslaafd raken. Je raakt niet lichamelijk verslaafd aan ketamine en ervaart geen ontwenningsverschijnselen. Maar door de geestelijke verslaving wil je steeds meer keta gebruiken om uit de werkelijkheid te ontsnappen. Maar op een gegeven moment neemt je ketaminegebruik je leven over.


Trubendorffer helpt je stoppen met keta

Gebruik jij ketamine en is je blaas beschadigd? Dan is het de hoogste tijd om te stoppen. Omdat we weten dat dat moeilijk is, kun je bij de betrokken professionals van Trubendorffer terecht voor ambulante verslavingshulp. Je woont thuis en komt regelmatig naar ons voor deelname aan zelfhulpgroepen en individuele begeleiding. Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8