Ik voel me depressief

wat kan ik daaraan doen?

“Ik voel me depressief en eenzaam. Waarom voel ik me depressief en wat kan ik daaraan doen?” Met dit soort vragen kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij helpen mensen met verslaving en psychische aandoeningen zoals depressie. Dat doen we met een intensief behandelprogramma dat je bij ons volgt terwijl je thuis blijft wonen. Dus denk jij regelmatig “Ik voel me depressief”, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor professionele hulp.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Depressie

Veel mensen zeggen “Ik voel me depressief” wanneer ze niet lekker in hun vel zitten. Wanneer je langer dan twee weken last hebt van deze symptomen, heb je waarschijnlijk echt een depressie en is het verstandig om professionele hulp in te schakelen, bijvoorbeeld bij Trubendorffer:

  • Somber, leeg gevoel
  • Niet kunnen genieten
  • Slaapproblemen
  • Vermoeidheid
  • Concentratiestoornissen
  • Veranderde eetlust en gewichtsverandering

Waarom voel ik me depressief?

Een depressie is een ingewikkelde aandoening die veel verschillende oorzaken kan hebben. Zowel erfelijke aanleg, biologische factoren (bijvoorbeeld lage hormoonspiegels) en omgevingsfactoren als stress en trauma kunnen een rol spelen. Ook verslaving kan leiden tot een depressie.


Ik voel me depressief, wat kan ik doen?

Vermoed je dat je een depressie hebt? Zoek dan hulp, bijvoorbeeld bij je huisarts. Heb je ook last van een verslaving? Neem dan contact op met Trubendorffer. Er zijn veel verschillende manieren om van een depressie en verslaving te herstellen en je hoeft het niet alleen te doen.


Trubendorffer helpt bij depressie en verslaving

Denk jij regelmatig “Ik voel me depressief en eenzaam”? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Onze betrokken medewerkers staan voor je klaar om je te helpen herstellen van je depressie en verslaving. Met ons intensieve behandelprogramma is het al veel mensen gelukt om in alle eerlijkheid te zeggen: “Ik voel me niet meer depressief”.
☎ Bel 0800 - 999 999 8