Depressie hulp

Samen komen we hier doorheen

Wanneer je behalve met verslaving te maken hebt met een depressie is hulp extra belangrijk. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose is gespecialiseerd in verslavingszorg voor mensen die behalve een verslaving nog andere psychische problemen hebben, zoals depressie. Onze hulp bij depressie is online of op een van onze behandellocaties te volgen. Je herstelt dus terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is een dubbele diagnose?

We spreken van een dubbele diagnose als je behalve een verslaving ook andere psychische aandoeningen hebt. Voorbeelden daarvan zijn depressie, bipolaire stoornis en schizofrenie. Hoe moeilijk het ook kan lijken, je kunt herstellen van deze aandoeningen. Maar omdat je niet zomaar in je eentje geneest van verslaving en depressie is hulp zoeken een belangrijke stap in je herstel.


Verslaving en depressie? Hulp vind je bij Trubendorffer

Je kunt voor hulp bij depressie in de ggz (geestelijke gezondheidszorg) terecht, maar niet iedere instelling is gespecialiseerd in hulp bij een dubbele diagnose. Voor professionele hulp bij depressie en verslaving kies je daarom voor Trubendorffer. Ons intensieve behandelprogramma is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie door onze ervaren medewerkers en lotgenotencontact. Met deze combinatietherapie zijn al veel mensen van hun dubbele diagnose hersteld.


Praktische informatie

Professionele hulp voor depressie en verslaving wordt op alle behandellocaties van Trubendorffer gegeven. Je vindt ons in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen en Maastricht. Onze hulp bij depressie is ook online te volgen. Net als verslavingszorg wordt hulp bij depressie in de ggz vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Je betaalt wel je eigen risico.


Dubbele diagnose? Trubendorffer helpt

Wil jij herstellen van je verslaving en depressie en heb je hulp nodig? Bel dan 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek bij Trubendorffer. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten op onze website, dan nemen we contact met jou op. Zet dus vandaag nog die stap naar een gelukkiger leven.

☎ Bel 0800 - 999 999 8