Blowen en relatieproblemen

Het komt vaker voor dan je denkt

Afleiding van ruzies zoeken door te blowen en relatieproblemen omdat je zoveel blowt: blowen en relatieproblemen gaan vaak samen en kunnen een vicieuze cirkel vormen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je stoppen met blowen en je relatieproblemen aan te pakken. Je volgt ons intensieve behandelprogramma online of op een van onze behandellocaties terwijl je thuis herstelt van je cannabisverslaving.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Effecten van cannabis

Cannabis wordt vooral gebruikt als hasj (oftewel marihuana) en wiet. Wanneer je een joint rookt, raak je in een ontspannen roes. Je voelt je vrolijk en zorgeloos. Je gevoel voor tijd en ruimte verandert en je fantasie wordt sneller geprikkeld. Ook kun je je slechter concentreren en last krijgen van geheugenproblemen. Een droge mond en toegenomen eetlust behoren ook tot de effecten van blowen.


Blowen en relatieproblemen

Relatieproblemen kunnen ervoor zorgen dat je afleiding en ontspanning gaat zoeken in blowen. Andersom kan veel blowen ook de oorzaak zijn van relatieproblemen. Als je regelmatig high bent, kan dat ertoe leiden dat je je verantwoordelijkheden verwaarloost. Ook het geheim willen houden van je cannabisgebruik en de kosten van het blowen kunnen voor relatieproblemen zorgen.


Cannabisverslaving

Een keer een joint roken is op zich geen probleem, maar regelmatig blowen kan ervoor zorgen dat je verslaafd raakt aan cannabis. Je verlangt dan steeds naar een nieuwe joint en het lukt je niet om te stoppen, ook al wil je dat wel. Schaam je daar niet voor, maar zoek hulp. Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Onze bewezen effectieve behandeling volg je dus terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Je wordt persoonlijk begeleid en doet mee aan zelfhulpgroepen.


Verslaafd aan blowen? Trubendorffer helpt

Blowen en relatieproblemen gaan vaak samen. Met Trubendorffer herstel je van je cannabisverslaving en leer je weer gezonde relaties aan te gaan met jezelf en met anderen. Je bereikt ons van 07:00 tot 22:00 via telefoonnummer 0800-999 9998. Ook buiten deze uren kun je contact met ons opnemen. Je krijgt dan een antwoordbandje te horen waar je jouw gegevens achter kunt laten. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

☎ Bel 0800 - 999 999 8