Ben ik depressief?

Test het nu

Als je het niet meer ziet zitten, vraag je jezelf wellicht af: “ben ik depressief?”. Met de zelftest van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose krijg je het antwoord op de vraag ‘ben ik depressief’. Zo ja, dan helpen wij je herstellen van zowel je depressie als je verslaving terwijl je thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Ben ik depressief?

Voel je je somber of prikkelbaar en heb je nergens zin in? Vraag je dan af “ben ik depressief?” en test dat, zodat je zeker weet waar je aan toe bent. Andere symptomen van een depressie zijn een veranderde eetlust, slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid of juist een opgejaagd gevoel, schuldgevoelens, concentratieproblemen en gedachten aan zelfmoord.


Ben ik depressief? Zelftest van Trubendorffer

Ben ik depressief? Dat test je eenvoudig met onze zelftest. Je vult een aantal vragen in over hoe je je voelt. Het testresultaat laat zien of je mogelijk depressief bent, zodat je hulp kunt zoeken. De online test is gratis en anoniem. Je antwoorden worden niet opgeslagen.


Behandeling van verslaving en depressie

Ben ik depressief? Neem dat dan serieus en zoek hulp. Een depressie is een vervelende ziekte die samen kan gaan met een verslaving aan bijvoorbeeld alcohol of medicijnen. In dat geval spreken we van een dubbele diagnose. Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in het bieden van ambulante verslavingszorg aan mensen die een psychische aandoening hebben, zoals depressie. Ons intensieve behandelprogramma is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact.


Trubendorffer helpt bij dubbele diagnose

Ben ik depressief? Kan ik dan wel van mijn verslaving afkomen? Ja, dat kan bij Trubendorffer. Je volgt onze behandeling online of op een van onze behandellocaties. Doordat je in je eigen woonomgeving blijft, kun je met onze ondersteuning je nieuwe leven opbouwen. Wil je meer weten of je aanmelden voor ons behandelprogramma? Je bereikt Trubendorffer via telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Praat nu met een deskundige