Alcoholcalculator

bereken je alcoholpromillage

Wanneer je alcohol drinkt, wordt dat opgenomen in je bloed. Ook adem je een deel weer uit. Wil jij weten hoe je het aantal gedronken glazen naar promille alcohol kunt omrekenen? Gebruik dan een alcohol calculator om het aantal promille te berekenen. Is je promillage alcohol uit bloed volgens de calculator regelmatig te hoog? Dan kunnen wij je helpen minderen of stoppen met alcohol. Je komt daarvoor naar één van onze behandellocaties en herstelt van je drankprobleem terwijl je thuis woont.

Liever nooit meer een kater?
Download onze 12 tips om te stoppen met alcohol
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het echt helemaal gratis.


Waarom is je alcoholpromillage van belang?

Wanneer je te veel alcohol drinkt, reageer je minder goed. Je mag daarom niet deelnemen aan het verkeer als je alcoholpromillage of alcoholpercentage te hoog is. Meestal weet je niet hoe hoog dat is, maar je kunt eenvoudig je aantal promille berekenen. Een alcohol calculator helpt jou om het aantal promille te berekenen.

Drink geen alcohol of in ieder geval niet meer dan één glas per dag.
Gezondheidsraad, Richtlijnen goede voeding, 2015

Hoe werkt een alcohol calculator?

Met een gratis alcohol calculator kun je het aantal glazen dat je gedronken hebt naar promille alcohol omrekenen. Je komt er zo eenvoudig achter of het aantal promille volgens de calculator te hoog is. Je vult enkele vragen in over hoeveel je gedronken hebt, in hoeveel tijd je dat gedaan hebt, en hoeveel je gegeten hebt. Dit zijn allemaal dingen die nodig zijn om het aantal promille te berekenen.


Is volgens de alcohol calculator je percentage alcohol te hoog?

Wanneer je aantal promille volgens de calculator te hoog is, mag je niet deelnemen aan het verkeer. Heb je dit vaker? Dan heb je wellicht een alcoholprobleem. Als je regelmatig op zoek bent naar een alcohol calcultor kan dat een signaal zijn. Wij helpen je van je verslaving af, zodat je voormkomt dat je een gevaar op de weg bent.


Stoppen met alcohol bij Trubendorffer

Blijkt uit de alcohol calculator dat je percentage alcohol regelmatig te hoog is? Schaam je daar niet voor, maar neem contact op met Trubendorffer via 0800-999 9998. Wij hebben al veel mensen blijvend helpen herstellen van hun alcoholverslaving met een ambulant behandelprogramma. Bepaal dus direct wat je promillage alcohol uit bloed is met de calculator van Trubendorffer.
 

"Ik heb de tips uit het e-book geprint en op mijn koelkast geplakt. Dankzij de stappen ben ik van een weekenddrinker naar volledig alcoholvrij gegaan." – Milou