Afkickkliniek Zutphen

meestal niet nodig

Om van je verslaving af te komen, overweeg je wellicht een opname in een afkickkliniek in Zutphen. Maar opname in een kliniek is niet altijd nodig om van je verslaving af te komen. Je kunt ook kiezen voor een effectieve behandeling die je volgt terwijl je thuis blijft wonen, bijvoorbeeld het online of ambulante behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving wonen en bezoekt een paar keer per week één van onze behandellocaties. We zitten niet in Zutphen, maar je kunt wel terecht in bijvoorbeeld Nijmegen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer ga je naar een afkickkliniek in Zutphen?

Wil je je volledig richten op je herstel, zonder afleiding door je omgeving? Of moet je eerst lichamelijk afkicken, oftewel detoxen, voordat je de rest van de behandeling volgt? Dan is opname in een afkickkliniek in Zutphen, of een andere geschikte afkickkliniek, een goede optie. Je kunt een detoxbehandeling ook combineren met ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer. Je kickt dan af in een verslavingskliniek en volgt de psychologische behandeling bij ons op één van onze behandellocaties.


Wanneer kies je voor online of ambulante verslavingszorg in
Zutphen?

Wil je je dagelijkse activiteiten als school of werk blijven doen terwijl je herstelt? En houd je graag contact met je naasten, omdat je daar steun uit put? Dan kun je kiezen voor het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer. Je leert direct omgaan met de factoren die je verslaving hebben veroorzaakt, waardoor jouw kans op een terugval kleiner is. Hierbij blijf je thuis wonen, bijvoorbeeld in Zutphen, terwijl je de behandeling volgt op één van onze locaties. In Zuthpen hebben wij geen behandellocatie, maar je kunt wel terecht in bijvoorbeeld Nijmegen.


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende ggz-instelling die gespecialiseerd is in ambulante en online verslavingszorg. Wij zijn geen afkickkliniek, maar werken daar wel mee samen als dat nodig is (bijvoorbeeld voor een lichamelijke detox). Wij zitten niet in Zutphen, je wordt dan begeleid vanuit een van onze behandellocaties in bijvoorbeeld Utrecht of Nijmegen.


Contact met Trubendorffer

Wil je van je verslaving af en overweeg je opname in een afkickkliniek in Zutphen? Of herstel je liever terwijl je thuis woont? Bel 0800-999 9998 en de ervaren medewerkers van Trubendorffer helpen je met het vinden van de behandeling die het beste bij jou past.

☎ Praat nu met een deskundige