Afkickkliniek Oirschot

meestal niet nodig

Woon je in Brabant en ben je op zoek naar een afkickkliniek in Oirschot? Weet dat je ook thuis kunt blijven wonen en een paar keer per week langskomt op een behandellocatie terwijl je herstelt van je verslaving, met het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij hebben al duizenden mensen helpen herstellen van allerlei verslavingen, zoals drugs, shoppen, gamen en seks. In Oirschot hebben we geen behandellocatie, maar je kunt wel terecht bij onze behandellocatie in Tilburg of Den Bosch. Wanneer mogen we jou helpen?

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingszorg in Oirschot

Heb je besloten dat je van je verslaving af wilt? Dan moet je beslissen welke vorm van verslavingshulp het beste bij jou past. Zo zijn er mensen die kiezen voor opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Oirschot. Anderen geven juist de voorkeur aan een behandeling die je volgt terwijl je gewoon thuis blijft wonen terwijl je een paar keer per week langskomt op een behandellocatie. Al deze vormen hebben voor- en nadelen.


Opname in een afkickkliniek in Oirschot of elders

Een belangrijke reden om te kiezen voor een afkickkliniek is een detox. Tijdens een detoxbehandeling kick je lichamelijk af van het middel waar jij verslaafd aan bent. Dit kan een goede keuze zijn bij heftige ontwenningsverschijnselen. Of een detox bij jou en je verslaving past, hangt af van verschillende factoren. Onze medewerkers kijken graag met je mee om dit te beoordelen. Na een detox behandeling kun je de rest van de behandeling volgen terwijl je thuis in Oirschot blijft wonen en regelmatig één van onze behandellocaties bezoekt. Wij hebben geen behandellocatie in Oirschot, maar je kunt terecht bij onze behandellocatie in Den Bosch of Tilburg.


Online en ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende ggz-instelling die gespecialiseerd is in ambulante en online verslavingszorg, onder andere in Brabant. Wij hebben namelijk behandellocaties in Den Bosch in Tilburg, waar je makkelijk terecht kunt in plaats van in een afkickkliniek in Oirschot. Met cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact helpen we je een nieuw leven opbouwen dat niet meer beheerst wordt door je verslaving. Alles wat je leert, breng je meteen in de praktijk. Daarmee wordt jouw kans op een terugval aanzienlijk kleiner.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Wil jij van je verslaving af? Bel dan 0800 999 999 8 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. Woon je in Oirschot of elders in Brabant, dan kun je makkelijk terecht bij onze behandellocatie in Tilburg of Den Bosch. Zo nodig verwijzen we je voor een tijdelijke opname naar een afkickkliniek om lichamelijk af te kicken voordat je de rest van de behandeling bij ons volgt. Met onze effectieve behandeling herstel je terwijl je thuis woont en naar onze behandellocatie komt. Daarmee is jouw kans op blijvend succes het grootst.

☎ Bel 0800 - 999 999 8