Afkickkliniek Haarlem

meestal niet nodig

Wil je van je verslaving af en zoek je een afkickkliniek in Haarlem? Weet dan dat je meer mogelijkheden hebt dan opname in een kliniek. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose is een erkende ggz-kliniek die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Je woont thuis en volgt ons intensieve behandelprogramma op een van onze behandellocaties. Daarmee verklein je je risico op een terugval en vergroot je je kans op blijvend herstel. We zitten niet in Haarlem maar helpen je graag bij bijvoorbeeld onze behandellocatie in Amsterdam.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Mogelijkheden voor verslavingszorg in Haarlem

Er bestaan grofweg drie soorten verslavingszorg: opname in een kliniek, ambulante (poliklinische) verslavingszorg en online verslavingshulp. Deze vormen kunnen ook gecombineerd worden. Elke vorm heeft voor- en nadelen, dus overweeg goed welke vorm van verslavingszorg op dit moment bij jou past. De experts bij Trubendorffer kunnen je daarbij adviseren.


Wanneer naar een afkickkliniek in Haarlem?

Om te herstellen van een lichamelijke verslaving aan bijvoorbeeld alcohol, drugs of medicijnen kun je kiezen voor tijdelijke opname in een afkickkliniek in Haarlem of bij een andere geschikte verslavingszorginstelling in Nederland. Je ondergaat dan een detox onder medische begeleiding, zodat je lichaam helemaal vrij is van het verslavende middel. Dit kan gunstig zijn wanneer je veel last hebt van ontwenningsverschijnselen. Daarna werk je aan de psychische aspecten van je verslaving. Na een lichamelijke detox in een afkickkliniek kun je de rest van de behandeling ook volgen terwijl je thuis blijft wonen en je regelmatig naar één van onze behandellocaties komt.


Verslavingszorg bij Trubendorffer

Trubendorffer biedt ambulante verslavingszorg in de omgeving van Haarlem. In Haarlem zelf hebben we geen behandellocatie, maar wel in Amsterdam. Dat is vooral effectief bij het psychische deel van verslaving, omdat je herstelt in je eigen woonomgeving. Je leert meteen omgaan met uitlokkende factoren en uitdagingen, waardoor jouw kans op een terugval een stuk kleiner wordt.


Trubendorffer helpt je van je verslaving af

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Haarlem? Je kan ook herstellen bij ons, zonder opname in een kliniek. Bel 0800-999 9998 en informeer naar de mogelijkheden voor ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer. Wanneer opname in een afkickkliniek voor een detox behandeling wel nodig blijkt, bijvoorbeeld omdat je langdurig heel veel gebruikt hebt van een bepaald middel, verwijzen wij je door. Met ons intensieve behandelprogramma zijn al duizenden mensen blijvend hersteld van hun verslaving. Nu jij nog.

☎ Bel 0800 - 999 999 8