Afkickcentrum

Wij helpen je

Ben jij verslaafd en overweeg je een afkickcentrum om van drugs of alcohol af te komen? Bedenk dan dat opname in een afkickcentrum vaak helemaal niet nodig is. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose werken we met een ambulante behandeling. Wij zijn dus geen afkickcentrum. Je volgt onze behandeling op één van onze behandellocaties terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Afkickcentrum

Wanneer je wilt herstellen van een verslaving, denken veel mensen meteen aan een afkickcentrum om van alcohol, drugs of andere verslavingen af te komen. Je verblijft dan gedurende een aantal dagen tot weken in een afkickcentrum, waarbij drugs, alcohol en andere verslavende middelen verboden zijn. Wanneer je thuiskomt na een periode in een afkickcentrum is de overgang naar het gewone leven vaak groot, waardoor het risico op een terugval hoog is.


Waarom opname in een afkickcentrum meestal niet nodig is

Gelukkig hoef je meestal niet naar een afkickcentrum om van alcohol, drugs of andere verslavingen af te komen. Trubendorffer biedt ambulante hulp bij verslaving en is dus geen afkickcentrum. Je volgt ons effectieve programma op één van onze behandellocaties terwijl je thuis woont. Je leert direct omgaan met verslavende prikkels en blijft in je vertrouwde omgeving met steun van je naasten. Hiermee zijn al duizenden mensen blijvend van hun verslaving hersteld.


Overweeg je een afkickcentrum in het buitenland?

De overgang naar je dagelijkse leven is extra groot wanneer je kiest voor een behandeling in een afkickcentrum in het buitenland. Bovendien moet je de
kosten van een buitenlandse kliniek meestal zelf betalen, terwijl verslavingszorg in Nederland onder de basisverzekering valt. Ook behandeling bij Trubendorffer wordt dus vergoed.


Herstellen bij Trubendorffer

Overweeg je opname in een afkickcentrum om van je verslaving te herstellen? Bij Trubendorffer kun je terecht voor een effectieve behandeling waarbij je in je eigen omgeving herstelt. Bel ons vandaag nog op 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8