AA Nederland

zelfhulpgroep

Wanneer je van je drankverslaving wilt herstellen, kun je alle hulp goed gebruiken. Meestal is een opname in een afkickkliniek niet nodig. Bij Trubendorffer – hulp bij verslaving werken we met een ambulant programma, waarmee we al veel mensen thuis van hun alcoholverslaving hebben helpen herstellen. Daarnaast hebben veel mensen baat bij lotgenotencontact. Een organisatie die dat biedt is AA Nederland.

Liever nooit meer een kater?
Download onze 12 tips om te stoppen met alcohol
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het echt helemaal gratis.


Herstel van je alcoholverslaving

Goede hulp is essentieel om voorgoed van je verslaving te herstellen. Je kunt altijd terecht bij Trubendorffer. Als wij je niet kunnen behandelen, verwijzen we je naar een instelling waar dat wel kan. Het kan ook heel waardevol zijn om begrip en steun te krijgen van mensen die uit eigen ervaring weten wat je doormaakt. AA Nederland heeft meetings door het hele land waar je terecht kunt voor lotgenotencontact.

Drink geen alcohol of in ieder geval niet meer dan één glas per dag.
Gezondheidsraad, Richtlijnen goede voeding, 2015

Werkwijze van Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in het bieden van ambulante verslavingszorg. Wij helpen je thuis herstellen van je verslaving. Omdat dat is waar je de rest van je verslavingsvrije leven leeft, is een behandeling thuis volgens ons de beste plaats om te herstellen. Soms is toch een kortdurende opname nodig om lichamelijk af te kicken van de alcohol. Wij verwijzen je dan naar een afkickkliniek, waarna je de rest van de behandeling thuis volgt via ons.


AA Nederland meetings

AA Nederland staat voor Anonieme Alcoholisten Nederland. AA Nederland organiseert dagelijks meetings door heel Nederland, waar (ex-)alcoholisten bij elkaar komen om elkaar te steunen. Met hun 12-stappenprogramma helpt AA Nederland je om het alcoholvrije leven vol te houden.


Trubendorffer – hulp bij verslaving

Bij Trubendorffer helpen we je met een bewezen effectief thuisprogramma van je verslaving herstellen. Vaak is het volhouden van een verslavingsvrij leven na deze behandeling een langdurige strijd. Ondersteuning door lotgenoten bij AA Nederland kan dan helpen. Bel dus vandaag nog naar Trubendorffer voor een oriënterend gesprek via telefoonnummer 0800-999 9998.
 

"Ik heb de tips uit het e-book geprint en op mijn koelkast geplakt. Dankzij de stappen ben ik van een weekenddrinker naar volledig alcoholvrij gegaan." – Milou