Wanneer moet ik me laten opnemen?

Het is niet altijd nodig

Je wilt van je verslaving herstellen, maar wat nu? Misschien is een van je vragen wel: wanneer moet ik me laten opnemen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Je woont dan thuis en komt regelmatig naar een van onze behandellocaties voor intensieve hulp.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Je laten opnemen bij verslaving

Wil je van je verslaving af? De betrokken professionals van Trubendorffer staan voor je klaar om je daarmee te helpen. Er zijn verschillende manieren om van je verslaving te herstellen. Je kunt kiezen voor opname in een kliniek of een behandeling waarbij je thuis blijft wonen. Of een combinatie van beide.


Je laten opnemen is niet nodig bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Ons intensieve behandelprogramma volg je op een van onze locaties in Nederland. Doordat je thuis blijft wonen, kun je alles wat je leert meteen in de praktijk brengen. Je leert dus direct met verleidingen omgaan. Ook heb je de steun van de mensen om je heen en kun je activiteiten zoals werk, studie en hobby’s gewoon blijven uitvoeren.


Wanneer moet ik me laten opnemen?

Wanneer moet ik me laten opnemen? Veel mensen hebben geen opname in een verslavingskliniek nodig om te herstellen. Wel kan een tijdelijke opname nodig zijn om lichamelijk af te kicken onder medische begeleiding. Opname in een afkickkliniek kan ook een goede optie zijn voor mensen die zich helemaal op hun herstel willen richten zonder afleiding door hun omgeving.


Ik wil me laten opnemen

Wanneer moet ik me laten opnemen? Opname in een kliniek is niet altijd nodig om van je verslaving af te komen. Bel 0800-999 9998 om meer te weten te komen over het behandelprogramma van Trubendorffer. Wij kunnen je ook verwijzen als een tijdelijke opname voor jou de beste optie is.

☎ Bel 0800 - 999 999 8