Klinische opname

Past dit bij jou?

Wil jij van je verslaving af? Gefeliciteerd, de eerste stap heb je al gezet! Waarschijnlijk vraag je je af hoe nu verder. Is een klinische opname het beste? Of herstel je toch liever terwijl je thuis blijft wonen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit welke behandelmogelijkheden er allemaal zijn en denkt met je mee over de beste keuze voor jou. Neem hierover contact op met onze deskundigen. Zij kunnen je meer vertellen over de voor- en nadelen van bijvoorbeeld kliniekopname, detox of ambulante behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Wat houdt een klinische opname in?

Bij een klinische opname verblijf je gedurende een aantal dagen of weken in een verslavingskliniek. Aan een klinische opname zitten zowel voor- als nadelen. Je kickt bij een klinische opname lichamelijk af en kunt je volledig focussen op het herstellen van je verslaving. Maar soms is het na opname lastig om de focus op je herstel te houden aangezien het dagelijkse leven dan ook ineens weer verder gaat. Desalniettemin kan een klinische opname een positief effect hebben op je herstel. Je krijgt namelijk de kans je lichaam te ontgiften voordat je aan je gedrag gaat werken. Om het oppakken van je dagelijkse leven makkelijker te maken is een klinische opname ook te combineren met een ambulante behandeling die je vanuit huis volgt.

Of een klinische opname wat voor jou is mag je voor jezelf bepalen. Soms kan het helpen om hierover in gesprek te gaan met iemand die verstand heeft van het behandelen van verslaving. Neem daarom contact met ons op. Wij kunnen je adviseren over de juiste behandeling en je zo nodig doorverwijzen naar de juiste kliniek.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Thuis herstellen van je verslaving

Wil jij liever thuis blijven wonen terwijl je herstelt van je Wil jij liever thuis blijven wonen terwijl je herstelt van je verslaving? Dan is het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer wellicht wat voor jou. Een voordeel van onze behandeling is dat je je gewone activiteiten kunt blijven doen, zoals werk, school en hobby’s. Ook heb je de steun van de mensen om je heen. Bovendien kun je alles wat je leert meteen in de praktijk brengen. Een ambulante behandeling is ook te combineren met een kliniekopname. Wanneer je behandeling bij de kliniek voorbij is begeleiden wij je verder met het oppakken van je herstel in het dagelijkse leven.

Ook voor ambulante behandeling geldt, kies vooral hetgeen wat bij je past. Een behandeling heeft alleen zin wanneer jij hier 100% voor wil gaan. Juist daarom willen wij jou zo goed mogelijk adviseren.


Wat is voor jou het beste?

Iedereen is anders. Om succesvol van je verslaving af te komen, is het belangrijk dat je kiest voor een behandeling die bij jou past. Soms worden behandelingen dus ook gecombineerd. Je kunt bijvoorbeeld lichamelijk afkicken tijdens een opname en daarna het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer volgen terwijl je thuis woont.


Contact met Trubendorffer

Twijfel je over de beste behandeling om van je verslaving te herstellen? Bel dan 0800 9999 999 8 voor een oriënterend gesprek bij Trubendorffer. Of laat een terugbel- of terugmailverzoek achter, dan nemen wij contact op.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.