Trubendorffer ervaringen

We helpen jou graag

Wil je herstellen van je verslaving? Dan ben je aan het juiste adres bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij zijn gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Dat houdt in dat je thuis blijft wonen en een intensieve behandeling volgt op een van onze behandellocaties. Hiermee zijn al duizenden mensen van hun verslaving hersteld. De Trubendorffer ervaringen van onze cliënten vind je op onze succesverhalen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Herstellen van je verslaving

Wanneer je dit leest, heb je de eerste stap naar een verslavingsvrij leven al gezet. Willen stoppen is essentieel om te slagen. Maar in je eentje van je verslaving afkomen is moeilijk. Daarom staan de betrokken medewerkers van Trubendorffer klaar om jou te helpen. En de Trubendorffer reviews liegen er niet om: onze persoonlijke aanpak werkt!


Het behandelprogramma van Trubendorffer

De meeste mensen kunnen van hun verslaving herstellen zonder opname in een kliniek. Een groot voordeel van een ambulante behandeling als die van Trubendorffer is dat je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. Bovendien leer je omgaan met lastige situaties, houd je de steun van de mensen om je heen en kun je je activiteiten als werk, school en hobby’s blijven doen tijdens de behandeling.


Trubendorffer ervaringen

Wij doen wat we beloven: wij helpen je herstellen van je verslaving, zodat je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunt. De Trubendorffer ervaringen van cliënten zijn lovend en dat zie je ook aan hun tevredenheidsscore: zij geven ons gemiddeld een 8,7 van de 10. Op onze succesverhalen lees je meer Trubendorffer reviews die door onze cliënten zijn geschreven.


Meer informatie en aanmelden bij Trubendorffer

Ga naar onze succesverhalen om meer te weten te komen over de Trubendorffer ervaringen van onze cliënten. Je bereikt ons via 0800-999 9998 voor vragen over ons bewezen effectieve behandelprogramma en om je aan te melden. Wanneer mogen wij jou helpen?
☎ Bel 0800 - 999 999 8