Stoppen met partydrugs

Thuis herstellen

Gebruik jij regelmatig drugs op een feest of tijdens het uitgaan? Dan kom je er waarschijnlijk achter dat het steeds moeilijker wordt om te stoppen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose heeft een intensief behandelprogramma waarmee we je helpen stoppen met partydrugs. Je volgt de behandeling online of komt naar een van onze behandellocaties. Je herstelt in je eigen woonomgeving van je drugsverslaving, waarmee jouw kans op blijvend herstel het grootst is.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wat zijn partydrugs?

Partydrugs zijn harddrugs die voornamelijk gebruikt worden tijdens het uitgaan. Voorbeelden van partydrugs zijn XTC, speed (amfetamine) en cocaïne. Het zijn vaak relatief goedkope middelen waar je actief, energiek en vrolijk van wordt. Het bezitten, maken en verkopen van deze partydrugs zijn echter verboden in de Opiumwet, vanwege de te hoge gezondheidsrisico’s.


Risico’s van partydrugs

De risico’s van partydrugs verschillen per soort. In het algemeen geldt dat je er actief door wordt en je grenzen makkelijker overschrijdt. Zo kunnen hartkloppingen, oververhitting en slaapproblemen optreden. De gebruikte energie moet je weer aanvullen, dus veel gebruikers ervaren een dip met vermoeidheid, lusteloosheid en somberheid in de dagen erna. Bovendien zijn veel partydrugs lichamelijk en/of geestelijk verslavend als je ze vaker gebruikt.


Stoppen met partydrugs

In je eentje stoppen met partydrugs is moeilijk wanneer je er eenmaal aan verslaafd bent. Lukt het jou niet om zelf te stoppen met partydrugs? Schaam je daar dan niet voor, maar schakel professionele hulp in. De betrokken medewerkers van Trubendorffer helpen jaarlijks duizenden mensen van hun verslaving herstellen. Ook jou helpen we natuurlijk graag.


Verslavingshulp bij Trubendorffer

Wil jij stoppen met partydrugs? Bel dan 0800-999 9998 en bespreek wat Trubendorffer voor jou kan betekenen. Wij zijn een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante en online verslavingszorg. Door persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen helpen we je blijvend herstellen van je verslaving.
☎ Bel 0800 - 999 999 8