Stoppen met drugs

Trubendorffer helpt

Wil jij stoppen met drugs? Dan heb je al de eerste stap gezet naar een leven dat niet meer beheerst wordt door je verslaving. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit hoe je kan stoppen met drugs. Met ons intensieve behandelprogramma herstel je van je drugsverslaving terwijl je gewoon thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Stoppen met drugs: de voordelen

Stoppen met drugs kan heel spannend zijn. Maar stoppen met drugs heeft voordelen die echt opwegen tegen de moeite die je ervoor moet doen. Zo heb je zelf weer de controle over je leven, in plaats van dat de drugs de regie hebben. Je bent sterker door de tegenslag die je hebt overwonnen. Ook voor je omgeving heeft stoppen met drugs gevolgen: de mensen om jou heen krijgen je terug en kunnen weer op je vertrouwen.


Hoe kan je stoppen met drugs?

Er zijn verschillende manieren om te stoppen met drugs, zoals opname in een verslavingskliniek. Bij een ambulante behandeling als die van Trubendorffer blijf je thuis wonen. Alles wat je leert, breng je meteen in de praktijk. Doordat je direct leert omgaan met je valkuilen, is jouw kans op herstel het grootst.


Stoppen met drugs: tips

Om te stoppen met drugs zijn tips van andere ex-verslaafden vaak heel nuttig. Zij hebben immers ervaring met stoppen met drugs en de gevolgen daarvan. Daarom bestaat het behandelprogramma van Trubendorffer niet alleen uit persoonlijke begeleiding door onze professionals, maar neem je ook deel aan zelfhulpgroepen.


Trubendorffer helpt je stoppen met drugs

In je eentje stoppen met drugs is moeilijk. De betrokken medewerkers van Trubendorffer weten dat en staan voor je klaar om je te helpen herstellen van je verslaving. Ons behandelprogramma volg je op een van onze locaties of online. Omdat je in je eigen woonomgeving herstelt, is jouw kans op blijvend herstel het grootst. Bel dus vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8