Ritalin kopen

Waar kan dat?

Ritalin is een geneesmiddel dat artsen voorschrijven bij mensen met ADHD (aandachtstekort met hyperactiviteit) of narcolepsie (een slaapziekte). Er zijn echter ook websites waar je Ritalin kunt kopen zonder doktersrecept. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit waarom het kopen van Ritalin zonder doktersrecept niet verstandig is. Bovendien helpen we je met ons ambulante programma herstellen van je verslaving – zonder opname in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,8)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is Ritalin?

Ritalin is een medicijn dat methylfenidaat bevat. Het is verwant aan amfetamine en verhoogt de afgifte van noradrenaline en dopamine in je brein. Daardoor voel je je alerter en merk je dat je concentratie beter wordt. Behalve voor ziektes als ADHD is Ritalin daarom ook populair als recreatieve drug. Dit is echter niet zonder risico’s. Zo is de kans op overdosering en verslaving groter wanneer je Ritalin gebruikt zonder doktersrecept.


Hoe kun je Ritalin kopen?

Ritalin valt onder de Geneesmiddelenwet en de Opiumwet. Je mag dus alleen Ritalin kopen met een doktersrecept. Je haalt het middel dan bij de apotheek. Er zijn echter ook websites die Ritalin aanbieden zonder dat je een recept nodig hebt. Het kopen van Ritalin via dergelijke sites is niet verstandig. Je weet niet wat je krijgt en namaakpillen kunnen gevaarlijke stoffen bevatten. Ritalin kopen van een bekende is ook af te raden. Je weet dan niet of je de dosering krijgt die voor jou goed werkt en veilig is.


Verslaafd aan Ritalin? Trubendorffer helpt

Ga jij regelmatig Ritalin kopen zonder doktersrecept? Check dan bij jezelf of je verslaafd bent. Zo ja, schaam je er dan niet voor en zoek professionele hulp, bijvoorbeeld bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Ons ambulante behandelprogramma volg je op één van onze behandellocaties. Je blijft gewoon thuis wonen – dat is immers waar je straks je leven zonder verslaving weer oppakt. Bel ons vandaag nog op 0800-999 9998 voor een gesprek over de mogelijkheden.
☎ Praat nu met een deskundige