Radicaal stoppen met alcohol

Dit moet je erover weten

Radicaal stoppen met alcohol is niet makkelijk, maar wel noodzakelijk om van je drankverslaving af te komen. De professionals van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen je daarbij. Je volgt ons intensieve behandelprogramma terwijl je gewoon thuis woont.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer alcohol een probleem wordt

Af en toe een drankje is geen probleem. Totdat het er zoveel worden dat jij en/of je omgeving er last van krijgen. Geleidelijk verlang je steeds meer naar alcohol en vind je het moeilijk om daadwerkelijk te minderen of te stoppen, ook al neem je je dat voor. Herken je je hierin? Dan ben je mogelijk verslaafd geraakt aan alcohol. Schaam je daar niet voor, maar zoek professionele hulp.


Minderen of radicaal stoppen met alcohol?

Een alcoholverslaving ontstaat meestal geleidelijk. Maar om ervan af te komen, kun je beter radicaal stoppen met alcohol (abstinentie). Als je eenmaal alcohol drinkt, is het makkelijk om er nog een te nemen. En voor je het weet, drink je opnieuw te veel. Zeker in de eerste fase van herstel is abstinentie absoluut nodig. Maar voor de meeste ex-verslaafden blijft het moeilijk om het bij één drankje te houden. Daarom adviseren wij om radicaal te stoppen met alcohol.


Herstel van je drankverslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende ggz-instelling. Onze betrokken professionals helpen je van je alcoholverslaving af met een intensief behandelprogramma dat gebaseerd is op abstinentie, cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Daarmee hebben we al duizenden mensen helpen herstellen van hun verslaving.


Contact met Trubendorffer

Radicaal stoppen met alcohol is de beste manier om van je drankverslaving te herstellen. Trubendorffer helpt je om dit vol te houden, zodat je leven niet meer in het teken staat van de drank. Onze betrokken professionals zijn van 07:00 tot 22:00 bereikbaar via telefoonnummer 0800-999 9998 voor informatie, advies en hulp om radicaal te stoppen met alcohol.

☎ Bel 0800 - 999 999 8