punisher xtc

wat is het?

De populariteit van punisher xtc stijgt snel. Maar het is een erg gevaarlijke drug; veel gevaarlijker dan andere xtc-pillen. We vertellen je meer over deze xtc met blauwe kleur: wat zit er eigenlijk in blue punisher en wat zijn de gevaren?

Vind je het moeilijk om te stoppen met drugs gebruiken? Wij helpen je graag. Plan een intakegesprek of praat met één van onze deskundigen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

 • Al 4000+ mensen gingen je voor
 • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
 • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Zo herken je punisher xtc

Pusisher xtc wordt ook wel blue punisher genoemd. Dit komt omdat punisher xtc blauw van kleur is. Ook hebben de pillen een opdruk van Punisher, een karakter uit de gelijknamige Marvel-film. De drugs zijn meestal diamantvormig en volgens sommige gebruikers hebben ze een sterke anijsgeur of zelfs een chemische geur. Let wel op. Dat een pil blauw is en een Punisher-logo heeft, wil natuurlijk niet altijd zeggen dat het écht die pil is. Laat je blauwe punisher xtc dus altijd testen.

Dit zit er in blauwe punisher xtc

Wat punisher xtc zo populair maakt, is de hoge dosis MDMA die de pillen bevatten. Dit is de werkzame stof in xtc. Waar een normale xtc-pil gemiddeld 150 gram MDMA bevat, zit er in blauwe punisher xtc tussen de 250 tot 300 gram MDMA. Maar er zijn ook weleens pillen gevonden waar bijna 500 gram MDMA in zat. Dat zijn zeer hoge doseringen en daarom extra gevaarlijk. Ga je blue punisher gebruiken, laat je pillen dan altijd eerst testen. De hoeveelheid MDMA kan per batch verschillen en zo weet je zeker hoeveel MDMA er in je pil zit. Dat maakt doseren makkelijker.

Blue punisher: de effecten en bijwerkingen

Door de hoge dosering MDMA in pubisher xtc, ervaren gebruikers vaak een extra sterke reactie. Net als bij andere xtc-pillen ervaar je een warm gevoel van euforie en voel je je energiek, maar met punisher xtc is de ervaring dus nog veel heftiger. Zo’n hoge dosis MDMA kan als bijwerking zorgen voor verwardheid, angst en hallucinaties. Ook zullen je hartslag, bloeddruk en lichaamstemperatuur flink stijgen. Door het (onverwacht) sterke effect zijn ook al doden gevallen.

Waar moet je op letten als je blauwe punisher xtc gebruikt?

Punisher xtc kan ontzettend gevaarlijk zijn. Gebruik je het toch, zorg dan dat je op het volgende let:

 • Neem een kleine dosering en wacht minstens 2 uur voor je bijneemt.
  Gebruik je te veel blue punisher, dan kan dat ernstige gevolgen hebben voor je lichaam. Begin dus altijd met een heel klein beetje en wacht lang genoeg zodat je zeker weet dat het effect niet opeens inslaat.
   
 • Drink genoeg water en absoluut geen alcohol.
  Zo voorkom je uitdroging. Drink regelmatig kleine hoeveelheden water, anders loop je kans op watervergiftiging. Je nieren kunnen de grote hoeveelheid vocht dan niet meer verwerken.
   
 • Gebruik blue punisher in een omgeving waar je je veilig voelt.
  De kans dat je je angstig gaat voelen, is dan een stuk kleiner. Ook is het fijn om mensen om je heen te hebben die meer ervaring hebben, zodat ze je gerust kunnen stellen. 

Stoppen met drugs gebruiken

Gebruik jij regelmatig drugs en wil je graag stoppen? Neem dan contact met ons op. Bij Trubendorffer volg je een ambulante behandeling terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Je komt voor passende begeleiding een paar keer per week naar één van onze locaties. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.

☎ Bel 0800 - 999 999 8