Ontwenningsverschijnselen oxazepam

welke zijn er?

Als je stopt met slaap- en kalmeringsmiddelen, kun je te maken krijgen met ontwenningsverschijnselen van oxazepam of andere benzodiazepines. Hoe lang duren de ontwenningsverschijnselen van oxazepam en wat is er te doen tegen ontwenningsverschijnselen van oxazepam? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je bij een veilige afbouw om ontwenningsverschijnselen van oxazepam te voorkomen. Met ons intensieve programma krijg je begeleiding op één van onze behandellocaties terwijl je thuis herstelt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Ontwenningsverschijnselen van oxazepam

Als je enkele weken oxazepam gebruikt om beter te slapen of je minder angstig te voelen, kun je ontwenningsverschijnselen krijgen als je stopt.

Ontwenningsverschijnselen van oxazepam zijn onder andere:

  • Angst, onrust en prikkelbaarheid
  • Misselijkheid en overgeven
  • Hartkloppingen
  • Slaapproblemen
  • Trillen
  • Spierkramp
  • Overgevoeligheid voor geluid, licht en aanraking

Hoe lang duren de ontwenningsverschijnselen van oxazepam?

Hoeveel last je hebt van ontwenningsverschijnselen van oxazepam, wisselt per persoon. Sommige mensen hebben nergens last van, anderen hebben alle klachten uit het voorgenoemde rijtje. Meestal zijn de ontwenningsverschijnselen van oxazepam de eerste twee dagen het ergst en na uiterlijk een week weer over.


Wat te doen tegen de ontwenningsverschijnselen van oxazepam?

Een langzame afbouw om ontwenningsverschijnselen van oxazepam te voorkomen is belangrijk voor je gezondheid en om je te helpen het stoppen vol te houden. Stop nooit zelf, maar alleen onder begeleiding van een arts.


Trubendorffer helpt je stoppen met oxazepam

Heb jij last van de ontwenningsverschijnselen van oxazepam en weerhoudt dat je ervan om te stoppen? Dat is gelukkig niet nodig. Met het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer houden we de ontwenningsverschijnselen van oxazepam samen met jou zoveel mogelijk onder controle en begeleiden we je intensief, zodat je deze moeilijke periode doorkomt. Daarna zorgen we ervoor dat je ook psychisch weer sterk in je schoenen komt te staan en kunt genieten van een leven zonder verslaving aan slaap- en kalmeringsmiddelen. Bel 0800-999 9998 voor meer informatie of om je aan te melden.

☎ Bel 0800 - 999 999 8