Nuchter worden van keta

hoelang duurt dat?

Wanneer je ketamine (keta) gebruikt, wil je misschien wel sneller weer nuchter worden van keta. Maar kan dat wel? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit hoe dit werkt. Ben je verslaafd geraakt, dan kun je met ons intensieve behandelprogramma blijvend herstellen van je ketamineverslaving. Je woont thuis en komt regelmatig naar één van onze behandellocaties voor professionele begeleiding.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is het effect van keta?

Ketamine, afgekort keta, is een dissociatieve tripdrug. Je verliest het contact met de werkelijkheid en hebt het gevoel dat je niet meer in je lichaam bent. Ook kun je hallucinaties krijgen. Sommige mensen krijgen van keta een bad trip (k-hole), waardoor ze erg angstig, onrustig en paranoïde worden. Bij een k-hole wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer nuchter worden.


Kun je sneller nuchter worden van keta?

Het duurt ongeveer 2 uur om weer nuchter te worden van keta. Wel kan de kater langer aanhouden en voel je je vaak de volgende dag nog beroerd. Er zijn echter geen manieren om sneller nuchter te worden van keta.


Ketaverslaving

Je lichaam went makkelijk aan keta. Dit wordt tolerantie genoemd. Om hetzelfde effect te ervaren, moet je een steeds hogere dosis keta gebruiken. Ook is keta geestelijk verslavend. Het is daarom vaak moeilijk om zelf te stoppen met keta.


Trubendorffer helpt je stoppen met keta

Wil jij stoppen met keta, maar lukt je dat niet in je eentje? Bel dan 0800-999 9998 en informeer of het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer iets voor jou is. Je kunt gewoon thuis blijven wonen, want een opname is meestal niet nodig om nuchter te worden van keta. Op onze behandellocaties heb je contact met andere ex-verslaafden in zelfhulpgroepen en krijg je professionele begeleiding van onze betrokken medewerkers. Omdat je in je eigen woonomgeving herstelt, is de kans op blijvend succes het grootst.

☎ Bel 0800 - 999 999 8