Hulp bij verslaving

Ambulant en online

Om te stoppen met een verslaving is hulp van groot belang. Zoek daarom professionele begeleiding, bijvoorbeeld bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij bieden een ambulant behandelprogramma, dat je volgt op een van onze locaties of online. Omdat je thuis woont en alles wat je leert meteen in de praktijk brengt, is jouw kans op blijvend herstel van je verslaving het grootst.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Welke soorten hulp bij verslaving zijn er?

Er bestaan verschillende manieren om van je verslaving af te komen. Sommige mensen willen zich helemaal op hun herstel richten, zonder afleiding van buitenaf. Zij kiezen dan voor tijdelijke opname in een verslavingskliniek. Blijf je liever thuis wonen terwijl je herstelt? Kies dan voor ambulante of online therapie.


Wat houdt online of ambulante hulp bij verslaving in?

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Kies je ervoor om deel te nemen aan ons intensieve behandelprogramma? Dan blijf je gewoon thuis wonen en kun je je dagelijkse activiteiten als werk en hobby’s blijven ondernemen. Je komt regelmatig naar een van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding door onze professionals en deelname aan zelfhulpgroepen. Wij bieden ook de mogelijkheid om ons behandelprogramma online te volgen, met een even grote kans op succes.


Bij welke soorten verslaving kan je hulp krijgen?

Er zijn heel veel verschillende verslavingen. Zo kan je verslaafd raken aan middelen als alcohol, tabak en medicijnen. Ook bepaalde activiteiten kunnen verslavend zijn, zoals gamen, shoppen en seks. Je kunt bij Trubendorffer terecht voor hulp bij vrijwel alle activiteiten. Kunnen wij je niet helpen? Dan verwijzen we je gericht door.


Trubendorffer: Hulp bij verslaving

Zoek jij hulp bij verslaving? Bel dan 0800-999 9998 en informeer of het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer wat voor jou is. Wij hebben al duizenden mensen helpen herstellen van hun verslaving. Wanneer mogen we jou helpen?
☎ Bel 0800 - 999 999 8