Geld vergokt

Hulp bij gokverslaving

Kun jij niet meer zonder gokken? De kick van winnen of juist de spanning om verloren geld terug te winnen, maakt gokken erg verslavend. Je raakt in een roes en vergeet de wereld om je heen. Dat duidt op een gokverslaving, net als het gevoel te moeten spelen en te moeten winnen. Maar er zijn meer signalen. Bijvoorbeeld als je merkt dat je geïrriteerd of chagerijnig bent als je niet kunt spelen. Of dat je beseft: ik heb al mijn geld vergokt. Op deze pagina lees je meer over gokverslaving en wat je ertegen kan doen.

Erkennen van een verslaving is de eerste stap naar herstel. Maar daarmee ben je er nog niet. Vaak heb je hulp nodig om van je verslaving af te komen. Zoek jij professionele hulp? Trubendorffer helpt je graag. Praat met één van onze medewerkers of plan een intakegesprek. Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Ik heb al mijn geld vergokt: wat nu?

De gevolgen van een gokverslaving kunnen behoorlijk groot zijn. Naast het vergokken van je eigen geld heb je ook vaak ruzie met geliefden, vrienden en mensen om je heen. Je bent voortdurend bezig met manieren om aan geld te komen. Het is belangrijk om aan de bel te trekken voordat je op een dag wakker wordt en je realiseert: ik heb al mijn geld vergokt. Dat kan namelijk leiden tot het verliezen van een huis, je werk of relaties. Het is logisch dat je bang bent of niet meer weet wat je moet doen. Juist dan is professionele hulp inschakelen de beste eerste stap. Bij Trubendorffer helpen we je graag om jouw gokverslaving te behandelen.

Trubendorffer helpt je te stoppen met gokken

Stoppen met gokken kan lastig zijn. Wil je graag stoppen? Neem dan contact met ons op. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose biedt ambulante behandelingen, waarbij je gewoon thuis kunt blijven wonen. Je wordt dus niet opgenomen en slaapt in je eigen bed. Voor passende begeleiding kom je een (paar) keer per week naar één van onze locaties. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek en ontdek de behandelmogelijkheden.
☎ Bel 0800 - 999 999 8