Dromen over drugs

waardoor komt dat?

Aan dromen over drugs worden allerlei betekenissen toegeschreven. Het kan echter ook een teken zijn dat je het moeilijk vindt om te stoppen met drugs gebruiken. In dat geval kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Ons intensieve behandelprogramma volg je bij één van onze behandellocaties terwijl je thuis woont. Daarmee hebben we al veel mensen blijvend van hun drugsverslaving helpen herstellen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat betekent dromen over drugs?

Op internet kun je verschillende betekenissen vinden over dromen over drugs. Zo geven sommige mensen aan dat het zou betekenen dat je een snelle maar ongezonde manier zoekt om met een probleem om te gaan. Andere interpretaties zijn dat je onzeker bent of bang bent dat mensen ontdekken wie je echt bent. Maar dromen over drugs kan er ook op wijzen dat je een drugsprobleem hebt.


Heb ik een drugsprobleem?

Gebruik je regelmatig drugs? Vind je het moeilijk om zelf te stoppen? En heb je last van de gevolgen van je drugsgebruik, zoals gezondheidsproblemen of ruzies met familie en/of vrienden? Dat zijn allemaal tekenen dat je mogelijk een drugsprobleem hebt.


Gevolgen van drugsverslaving

De gevolgen van een drugsverslaving kunnen ernstig zijn. Je kunt allerlei gezondheidsproblemen krijgen door de drugs zelf of doordat je jezelf verwaarloost en ongezond eet of slecht slaapt. Verder lijden je relaties onder je drugsverslaving. Je probeert je drugsgebruik te verbergen en schaamt je als je erop aangesproken wordt. Verwaarloos je ook je verantwoordelijkheden, zoals de zorg voor je gezin, school of werk? Dan kun je daar financieel onder lijden en zelfs in de criminaliteit belanden.


Herstel van je drugsverslaving bij Trubendorffer

Wil jij stoppen met drugs, maar lukt je dat niet zelf? Dan kan je gaan dromen over drugs. Trubendorffer kan je blijvend helpen herstellen van je drugsverslaving. Bel 0800-999 9998 en informeer naar ons ambulante behandelprogramma.

☎ Praat nu met een deskundige