Afkickkliniek Breda

Verslavingszorg op maat

Woon je in het zuiden van Nederland of in België en ben je op zoek naar een afkickkliniek voor drugs in Breda? Of overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Breda? Je kunt ook thuis blijven wonen terwijl je herstelt van je verslaving. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer  volg je dan op één van onze locaties. Wij hebben geen behandellocatie in Breda, maar je kunt terecht bij onze locaties in bijvoorbeeld Tilburg of Den Bosch. Opname in een afkickkliniek in Breda is niet altijd nodig. Neem hierover contact op met een van onze deskundigen. Zij kunnen jou vertellen of een afkickkliniek of de ambulante behandeling van Trubendorffer goed bij jou en jouw verslaving past. Voor al jouw vragen over afkicken is Trubendorffer altijd het juiste startpunt.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je een afkickkliniek in Breda?

Wanneer je van je verslaving af wil, overweeg je misschien een afkickkliniek voor drugs in Breda. Maar er zijn ook andere opties. Wanneer je voor ambulante verslavingszorg kiest, blijf je thuis in Breda wonen en kom je regelmatig naar één van de behandellocaties van Trubendorffer. We hebben geen behandellocatie in Breda maar je kunt wel terecht in bijvoorbeeld Den Bosch of Tilburg.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Opname in een verslavingskliniek in Breda

Opname in een afkickkliniek kan soms nodig zijn voor een lichamelijke detox. Bijvoorbeeld bij een medicijn-, drugs- of alcoholverslaving kan het verstandig zijn om een korte detox te volgen. Voor zo’n detox word je kort opgenomen in een afkickkliniek in Breda of ergens anders in Nederland. Tijdens de opname krijgt je lichaam de kans om onder medische begeleiding te ontgiften. Dit maakt de kans op blijvend herstel in de toekomst groter. Daarna werk je aan het psychische herstel van je verslaving.

Tijdens de opname in een verslavingskliniek in Breda of elders in Nederland werk je gericht aan je herstel. Wel is de overgang naar je dagelijkse leven buiten de afkickkliniek vaak groot. Opname in een afkickkliniek in Breda is daarom ook niet altijd de behandeling die bij jou past. Heb je vragen over de voor- en nadelen van de verschillende manieren van afkicken? Neem dan vooral contact op met onze deskundigen. Dan kunnen we samen kijken welke behandeling jij nodig hebt om de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven te kunnen zetten.


Ambulante verslavingszorg in Breda en omgeving

Als je van je verslaving wilt herstellen en ondertussen je gewone leven wilt leiden, kies dan voor behandeling bij Trubendorffer. Je kunt gewoon naar je werk of naar school en hebt steun van je familie en vrienden. Alles wat je leert tijdens de behandeling, pas je meteen toe. Daarmee is de kans op een terugval een stuk kleiner.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Wil je meer weten over behandeling bij Trubendorffer? Bel ons dan op 0800 999 99 8. Wij hebben geen behandellocatie in Breda, maar je kunt jouw behandeling volgen bij onze locaties in Den Bosch of Tilburg. Als blijkt dat je beter opgenomen kunt worden in een afkickkliniek in Breda of ergens anders in Nederland, bijvoorbeeld om eerst lichamelijk af te kicken door middel van een detox, dan kunnen wij je doorverwijzen. Trubendorffer is altijd het startpunt voor de juiste aanpak van jouw verslaving!

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.