Afkickkliniek Breda Verslavingszorg op maat

Woon je in het zuiden van Nederland of in België en ben je op zoek naar een afkickkliniek voor drugs in Breda? Of overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Breda? Je kunt ook thuis blijven wonen terwijl je herstelt van je verslaving. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je dan op één van onze locaties. Opname in een afkickkliniek in Breda is niet altijd nodig.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel +3108009999998

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je een afkickkliniek in Breda?

Wanneer je van je verslaving af wil, overweeg je misschien een afkickkliniek voor drugs in Breda. Maar er zijn ook andere opties. Wanneer je voor ambulante verslavingszorg in Breda en omstreken kiest, blijf je thuis wonen en kom je regelmatig naar één van de behandellocaties van Trubendorffer, bijvoorbeeld in Den Bosch of Tilburg. Beide opties hebben voor- en nadelen, dus denk goed na wat bij jou past.


Opname in een verslavingskliniek in Breda

Opname in een afkickkliniek voor alcohol in Breda kan soms nodig zijn voor een lichamelijke detox. Daarna werk je aan het psychische herstel van je verslaving. Tijdens de opname in een verslavingskliniek in Breda werk je gericht aan je herstel. Wel is de overgang naar je dagelijkse leven buiten de afkickkliniek in Breda vaak groot.


Ambulante verslavingszorg in Breda en omgeving

Als je van je verslaving wilt herstellen en ondertussen je gewone leven wilt leiden, kies dan voor behandeling bij Trubendorffer. Je kunt gewoon naar je werk of naar school en hebt steun van je familie en vrienden. Alles wat je leert tijdens de behandeling, pas je meteen toe. Daarmee is de kans op een terugval een stuk kleiner.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Wil je meer weten over behandeling bij Trubendorffer? Bel ons dan op 0800-999 9998. Als je toch liever opgenomen wordt in een afkickkliniek in Breda, dan kunnen wij je verwijzen.

☎ Bel +3108009999998