Wat doet drugs met je gezicht

en met je uiterlijk

Drugs zijn niet goed voor je lichaam, dat is bekend. Maar over de vraag ‘wat doet drugs met je gezicht’ denk je misschien niet echt na. Toch is de huid een van de eerste dingen waaraan je een drugsverslaving herkent. Worstel jij ook met de vraag: wat doet drugs met je gezicht? En wil je afkicken? Trubendorffer biedt ambulante hulp: opname is niet nodig!

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat doet drugs met je uiterlijk?

Drugsgebruik kan iemand vaak verbergen voor vrienden, ouders of collega’s. Maar op een gegeven moment wordt het zichtbaar aan de huid. Dit varieert van rare plekjes op de lippen tot open wonden. Ook vlekken in gezicht door drugs en vroegtijdige veroudering ontsieren na een tijdje het uiterlijk van een drugsverslaafde. Dus: wat doet drugs met je uiterlijk? Je wordt er niet mooier van.


Wat doet drugs met je gezicht?

Naast vlekken in gezicht door drugs, hebben drugsverslaafden soms ook een opvallend ingevallen en bleek gezicht. Het antwoord op de vraag ‘wat doet drugs met je gezicht’ is afhankelijk van de soort drug die iemand gebruikt. Bij cocaïne bijvoorbeeld is het antwoord op deze vraag: onder andere opengekrabde wondjes. Cocaïne kan namelijk zorgen voor jeuk onder de huid, waardoor iemand de huid kapot krabt.


Drugs en huiduitslag

Bij veel mensen zorgen drugs voor huiduitslag, zoals felrode vlekken. Ook huidaandoeningen als rosacea, pigmentvlekken en eczeem worden vaak erger door het gebruik van opwekkende middelen. Huiduitslag en speed is ook een bekende combinatie. Denk daarbij aan puistjes. Je hebt nu een duidelijk antwoord op de vraag ‘Wat doet drugs met je gezicht’. Een heleboel dus.


Trubendorffer helpt!

Zorgen drugs voor huiduitslag bij jou, bijvoorbeeld huiduitslag door speed? En wil je je drugsgebruik aanpakken? Trubendorffer heeft een afkickprogramma zonder opname in een kliniek. Bel snel voor een intakegesprek: 0800-999 9998.

☎ Praat nu met een deskundige